Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (974. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.720
Cevap
757
Favori
1.003.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 972973974975976
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdiden stok yapmayın. Aklınıza yatan bir markadan alın, doğum sonrası deneyin, hem bebek hem de siz memnun kalırsanız stok yaparsınız. Bezin bir standardı yok çünkü. Stok yaparsınız, kilolu doğar 1 numaralar boşa gider, pişik yapar boşa gider, sızdırır boşa gider vs.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jahnny J kullanıcısına yanıt
    Tamamdır çok teşekkür ederim 👍👍👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bebegin cildine uymazsa satarsiniz. Alici çok.. Bende 2 nodan 6 noya kadar bebegimizin ilk haberini aldiktan sonra stok yapmaya basladim. Yaklasik 1300 tane bez var. Tanesi ortalama 1 tl ye geldi. Simdi satmaya kalksam tanesi 2 liradan rahat satarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 20 Nisan 2022; 13:23:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baby turco nasıl acaba ya ondan almayı düşünüyorum yenidoğan için

• hayalet002 H kullanıcısına yanıt

Molfix fiyatları uçunca Turco'ya geçtik pişik vs yapmadı ama bebekten bebeğe değişen bir durum ilk denemeyi yapabilirsiniz kalitesi güzel.

• Prima külot bez 3 numara Carrefour 84 lira 84 adet

Firsat yaninda kampanyasi ile 17 lira iade alinabilir

• Arkadaşlar, elimde paketi açılmamış molfix 3 numara bez bulunmakta 300 adete yakın. Bizim kız biraz dobidik olduğu için 5. ayda 4 numaraya geçeceğiz uygun fiyattan Ankara içi elden verebilirim. Şehir dışı kargo karşılığı gönderebilirim.

Not: Fazla stok yapmayın :)

• Emrah_d kullanıcısına yanıt
    İkinci çocuğa saklayın hocam :))

• Uni baby Yenidoğan ıslak mendil getir de 9.95 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMANDO ASTEĞMEN -- 21 Nisan 2022; 12:20:29 >
  • OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

Hocam zaten ikinci 5 aylık oldu ilki 5 yaşına basacak üçüncü hayalinin hayali bile yok düşüncelerin en köşesinde :))

• KOMANDO ASTEĞMEN kullanıcısına yanıt
    1 den fazla almaya izin vermiyor herhalde. Stok yok diyor. Bilgilendirme için teşekkürler

• Paddlers Pure Bebek Bezi 3 Numara Midi 34 Adet (4-9 kg) Eko Paket

✓ Amazon fiyatı: 31.30 ₺

Piyasada en düşük: 53 ₺

amazon
    Paddlers Pure Bebek Bezi 3 Numara Midi 34 Adet (4-9 kg) Eko Paket
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08R698JGM
  • Molfix pure soft 5 numara 88 adet 166 liraya düşmüş.

https://www.hepsiburada.com/molfix-puresoft-5-beden-junior-aylik-firsat-paketi-88-adet-p-HBV00000I70Z8?magaza=hayatkimya&url_src=and-product-detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer4fun4 -- 28 Nisan 2022; 1:33:6 >
  • Gamer4fun4 G kullanıcısına yanıt
    Prima premium care ve sleepy bio natural ile kıyaslayınca ne dersiniz hocam hangi ayarda bir bez bu hiç molfix kullanmadık ama fiyatı iyi gibi geldi. 5 numara lazım tam da. Önerir misiniz bir kıyaslama yapabilir misiniz ? Normalde piyasada kaça gidiyor bu bez ?

• hakim bey kullanıcısına yanıt
    Normalde adet fiyatı 2 liranın üzerinde oluyor bu bezin. Ben linki paylaştığımda adet fiyatı uygundu. Ben sleepy bio natural kullandım daha önce çok kötüydü. Bir daha da almadım onu. Bu bez normal molfixden daha kaliteli, premium care ucuz olup en yakın bez bence. Ama yine de ilk seferde fazla almayın bebeğinizdeki etkisine bakın derim.

• hakim bey kullanıcısına yanıt

Hocam d segmenti ile b segmenti kıyası gibi olmuş premium care e yakın molfix pure soft ama genede peremum care gibi yumuşaklık yok gerisi pişiktir sızdırmazlıktır bebeğin yapısı ile alakalı

az adetli alıp denemek en doğrusu

bizde pure ile başladık Şuan prima aktif bebe ile devam esiyoruz

4 numara premium care adeti 1.70 e denk gelmişti öyle bi deneme şansımız oldu açıkçası şuan kullanmak çok zor 3 tl nin altına yok

yeşil pakette iyi memnunuz

• Premium care ile pure&soft u 2 aydır beraber kullanıyorum. Yapı olarak ikiside güzel ben öyle aman aman bir fark hissetmedim. Benim yaşadığım en bariz fark pure&soft çiş kokusunu aşırı hissettiriyor. Premium care de o koku gelmiyor hemen. Ikiside kakayi sızdiriyor valla o konuyu çözemedim bir türlü.

• Hepsiburada çek satıştan 200/50 ve Visa 250/50 kampanyasını birleştirerek 93 kuruşa 4 numara Baby Turco aldım. Farklı bezlerde de değerlendirebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 972973974975976
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.