< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (973. sayfa)
-
-
Arkadaşlar hiç kaba taslak bir ihtiyaç hesabı yapan oldu mu
Malum enflasyon var bugün ne alsan yarına göre ucuz.
Biraz araştırıyorum da her bez her bebeğe iyi gelmiyor ondan stok yapmanıza gerek yok bilgisi hakim en azından elimizde kalmayacak şekilde alabildiğimiz kadarını almak geri kalanını da duruma göre yön vermek istiyorum.
6 adet Numara var gördüğüm kadarıyla hangisinden kaçar adet alabilirim.
-
Ben de benim cocuk icin ayni kaygilara sahibim…
200 adet 1 numara almistim, 180-190 adeti bu numara icin yeterli gibi.. Tabi duruma gore ek paket lazim olabilir ama onceden alim icin makul adet bu gibi…
130-150 adet civari da 2 numaraya yetti gibi…
Gerisini ben de bilmiyor ve merak ediyorum…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçmiş sayfalarda hangi numara için kaçtane beze ihtiyaç var şeklinde genel kabul görebilecek bir taslak vardi biraz araştirmaya bulabilirsiniz hocam.
Valla 2 çocuk var evde edindiğim tecrübe 5 ve 6 nekadar stokluyorsaniz stoklayin. 5 ten nispeden az ama 6 da sinir yok zaten. Hiç olmadi elde kalanlari eşe dosta bebek ziyaretlerinde verirsiniz. Oda olmadi kalanlari letgodan vs satarsiniz.
Marka farkeder mi? Bence etmez. Büyük numarada bebek cildi zaten gelişeceği kadar gelişmiş oluyor, bez degistirmeyle pisik olmuyor. Peze tepki vermiyor yani. Tek kriter ucuz olmasi nispeten kaliteli olmasi olsun yeter.
Sleepy çok kaliteliydi ve tam fp di ancak simdi fiyatlari koptu gitti. Üstelik Training ped diye bezlerini dahada incelttiler.
Migrosun bezi gayet kaliteli. Ancak onunda fiyati artik oek ucuz değil. Ayrica diger bezlerden neredeyse 1 numara daha buyuk Migrosun bezi.
BabyTurco şuan icin kampanya vs derken en fp bez. Ancak oda diğerleri kadar kaliteli değil. Düşük numaralarda zaten sık bez değistirildiginden kullanin gitsin. Ben 6 numarasinida kullaniyorum bir problem yok ancak bi Migrosun bezi gibi olmadigininda farkindayim.
Kisacası denk geldiginiz her kampanyadan 6 numara öncelikli olarak bez stoklayin. Cilde uyumu vs dert etmeyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
1 numara 100-120
2 numara 200
3 numara 500
4 numara 1000-1200
5 numara 800-1000
6 numara 1000-2000
Ben bu sayılarda bi çocuk büyüttüm biri de şuan 5 numarada hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazı çocuklar 6 numaraya geçmeden tuvalet eğitimini tamamlıyor, sadece 3-4-5 numara stoklasanız yeter, 5'in bitmesine birkaç ay kala gidişata göre 6 numara için kampanya kovalarsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen abi aceleyle şaşırdık ama 1.22 de iyi fiyat.
-
Molfix mavi paket 5 bedne 108 adet Amazon'da 178 TL
Tanesi 1,7 TL gibi bir fiyat.
amazonMolfix 3D Bebek Bezi, Junior 5 Beden, Ultra Avantaj Paketi 108 Adethttps://www.amazon.com.tr/dp/B0846CRCYC -
Carrefour mağazalarda Molfix fiyatları daha uygun ihtiyacı olan baksın online da geçerli değil sanırım.
mağazada gördüm ama online da indirim yok.
https://forum.donanimhaber.com/bebek-ihtiyaclari-icin-sicak-firsatlar--71376353-1842
Doğrudur hocam bizim burada Carreforu yok. Kapanalı 8-10 sene oluyor herhalde belki daha fazla.
-
Benim çocuklar neredeyse 1 yaşinda 6 numaraya geçti. Tuvalet eğitimini ise iki bucuk yaşinda kazandi. 6 numaraya geçmeden tuvalet eğitimini kazanan çocuk genele oranla oldukca düşük bir yüzdelik dilimde yer alacağini düşünuyorum.
Kaldiki çocuğun 6 numara geçeceğini sezip sonrasinda bez stoklayim dediğinizde zaten fiyatlar cazibesini yitirmiş olacaktir. Elbette bu konular tamamen çocuğun gelişimiyle alakali ancak bir genel durumda var. Çocuğunu sağlicakla kuçagina alan DH uyesi ekonomisinin yettiği düzeyde ve her kampanyada büyük numara bez stoklamali.
-
Yav ne olacak bu Hipp mamaların durumu... Zerre düşmüyor fiyatlar, KDV indirimi etkilemedi mi bunları? Altın mübarek aldı başını gitti...
-
Arkadaşlar bu bim ve a101 deki bezleri deneyen oldumu. Kalite çiş tutma vs açısından nasillar
Arkadaşlar merhaba
elimde 5 numara Aptamil bebek maması var. 800 gram olanardan. Paketi yeni açıldı ve içinde tahminen 700 gram vardır. Kızım içmeyi bıraktığı için ihtiyacı olan birine bedava vermek istiyorum.
İhtiyacı olan varsa Kartal/Soğanlıktan elden teslim edebilirim.
-
WaterWipes Bebek Mendilleri 4x60'lı Paket Hassas Yeni Doğan Biyobozunur Kokusuz, %99,9 su (240 yaprak Islak Mendil)
✓ Amazon fiyatı: 99.90 ₺
Piyasada en düşük: 179 ₺
amazonWaterWipes Bebek Mendilleri 4x60'lı Paket Hassas Yeni Doğan Biyobozunur Kokusuz, %99,9 su (240 yaprak Islak Mendil)https://www.amazon.com.tr/dp/B08ZMYG9RC -
Arkadaşlar selamlar,
Haziran gibi inşallah ikiz babası olacağım yavaştan ıslak mendiller bezler vs derken kampanyalar kovalamaya başladık :)
Bizim bebekler ikiz olacağı için muhtemelen 3kg altı doğacaklardır. O yüzden şuan başlangıç olarak 60 adet premium care 0 beden( 3kg altı) aldım. Ek olarak 160 adet molfix pure and soft 1 numara (2-5 kg) aldım.
Bu bezler ilk etapta yeterli olmazsa 70 adet'lik bir paket premium care 1 de eklerim bunların yanına diye düşündüm. Tek bebeklere göre daha uzun süre mi kullanılır 1 numara nasıl hareket etmek lazım ikiz tecrübe den oldu mu ?
-
Yararlandım, teşekkür ediyorum. Amazon Chicco 4 in 1 de indirimdeymiş,ondan da aldım.
Bebek arabası arayışındayım . Chicco we güzele benziyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Herkese selam. Kısmetse eylül ayında kız çocuğum dünyaya gelicek. Yukarıdaki mesajlarda bebek bezi için kullanım miktarlarına istinaden 1 numara ve 2 numara alayım mı şimdiden yoksa bebek doğduktan sonra mı alayım? İkisinden de 200 er adet almayı düşünüyorum. Bir heves baby turco aldım iptal ettim sonra :) bebek doğunca mı alayım yoksa şimdiden mi alayım kafam karıştı 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X