Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (971. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.720
Cevap
757
Favori
1.003.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 969970971972973
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    doğadan olanı kullanıyoruz boyutları iyi memnunuz.
    mavi paketlerine hiç yaklaşmayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eğer cevresinde yunus market olan varsa baby turco bebek bezleri piyasa fiyatinin altinda. Ornek 2 numara 84 lusu 69 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tapta66 -- 3 Mart 2022; 9:51:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • murattekno kullanıcısına yanıt

Baby Turco ve Sleepy diğer markalara göre ölçüsü küçük.

Molfix'in 2 numarası Baby Turco 3 numaradan büyük gibi neredeyse.

Evy Baby, Molfix, Prima, Bim Jenny gibi bezlere göre 1 beden küçük Baby Turco,alırken ona göre alın. Mesela ben şuan 9 aylık bebekte Molfix ve Evy Baby 4 beden kullanıyorum,Baby Turco 4 imkanı yok olmuyor küçük geliyor,5 aldım kurtardı.

Bebeğin pişik zamanı geçti sayılır,9. ayda artık ve bu yüzden Evy Baby Molfix Bim Jenny ne çatarsa alıyorum uyguna. Sadece kavraması ve bel bölgesi ile bacaklarınım iyi tutmasına çok dikkat ediyorum artık. Geçenlerde az bi pişik oldu halıda emeklerken sürtünmenin de etkisiyle, Ecowell Organik Baby Losyon aldım,eşim bebeğin poposunda kullanmış çok iyi geldi dedi hemen 2 tane daha aldım Civil'de (İstfanbul Mağaza) 39 TL idi çünkü. Normalde 65 TL altına zor çatıyor. Bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• getir büyük goo.n bebek bezi fiyatları uygun çek varsa daha da uyguna gelir ihtiyacı olan bölgesini kontrol etsin.

• Sleepy natural 5 no külot bez iyi fiyat yakalayan haber edebilir mi :(

• BİM'e bu hafta Bebem Natural bebek bezi geldi. Fiyat epey uygun. Fiyatına göre performansı yüksek, denenebilir.

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar

@OkumadanAlma hocamın da söylediği gibi kalıbı Sleepy'den daha büyük. Aşağıdaki bağlantıda Bebem Natural, Sleepy Natural ve Molfix bebek bezleri karşılaştırması var, orada da görebilirsiniz.

https://www.deneyimliyorum.com/sleepy-natural-bebem-natural-molfix-bebek-bezi-karsilastirma/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NS_85 -- 10 Mart 2022; 13:40:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• NS_85 kullanıcısına yanıt
    Gectigimiz cuma mi geldi hocam?

• getir büyük goo.n bezler de güzel iki paket aldık kaliteli bez 5 gündür kullanıyoruz bir sıkıntı çıkarmadı.
    Bölgenizi kontrol edin çek varsa daha uyguna geliyor 5 numarasını 130₺ aldım çekle

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar  Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar  Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 10 Mart 2022; 14:11:33 >

• eapantherea kullanıcısına yanıt
    8 Mart Salı günü geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • prima premium care 5 için fırsat var mı beyler

• normalde molfix kullanıyorduk bi paket denemek için minies aldık sızdırma vs. hiç bi sıkıntı yok gayet güzel bez. önceleri sızdırabilir diye güvenemeyip sadece gündüzleri kullandık sonra gece de kullanmaya başladık f/p olarak gayet iyi ürün, denemeye değer.

• ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt

Minies Migros'un beziyse,aceleyle almıştım mecbur kalıp,gördüğüm en kötü bebek bezi Minies.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

aynen hocam migrosun bezi. biz hala molfix/minies karışık kullanıyoruz molfixten en ufak bi eksiği yok. çocuğun anatomik yapısına göre de fark ediyor olabilir. gerçi dün baktım zam gelmiş şu an molfixle aynı fiyat. o yüzden elimizdekiler bitince molfixten devam etmeye karar verdik.

• amazonda 5 numara molfix prime üyelere adet 1,88'e geliyor , iyi fiyat gibi .

B0846CRCYC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwyne -- 20 Mart 2022; 21:49:12 >
  • Bez ihtiyacı olan varsa 250 ye 85 indirimli hesap mevcut #hepsiburada

• Hepsiburada molfix pure soft 3 numara bez 175 TL. Forumdan 25 tl çek ile 155 civarına alınıyor. Tanesi 1,17 tl ye geliyor. Prima pc kullanıyoruz denemek için aldım İnş yerini tutar yoksa prima bizi bitirecek.
    https://www.hepsiburada.com/molfix-puresoft-3-beden-midi-aylik-firsat-paketi-128-adet-p-HBV00000I70ZG?magaza=hayatkimya&url_src=and-product-detail

• N11 de prima pampers günlük rahatlık 3 numara 30x6 219.90

2 adet alırsanız 50 tl daha indirim geliyor 389.80.

360 adet bez tanesi 1.08 kuruşa denk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muslubrk -- 24 Mart 2022; 21:9:18 >
  • Migros da prima 6 numara 2.paket %40 indirimli adet 2 tl ye gelir iyi fiyat yanın da sinangil 2kg un 12 tl bölgenize bakın derim

• killforyou1981 kullanıcısına yanıt

Molfixte de ikincide %60 indirim var. 2 adet 4 numara 44 lü mavi paket alınca 1.70₺'ye geliyor tanesi.

• killforyou1981 kullanıcısına yanıt
    Premium care mi?

• 
Sayfa: önceki 969970971972973
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.