< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (970. sayfa)
-
-
Hocam bebegim 2.5 aylik. 1 numara bez yaklasik 100 adet kullandik sonra 2 numaraya gectik. Elimde 200 adet 2 numara sleepy vardi onlari kullandik. Simdi yine sleepynin 3 numarası var ama biraz buyuk geldi. Baby turconun bezleri daha kucuk oluyor diye su an 1 paket baby turco 3 numara aldim onu kullaniyorum. Sanirim bu paket bitince artik sleepy 3 numaraya geceriz saniyorum. Biraz karisik oldi sanirim ama kafanizda bi sekil olusmasi acisindan anlattim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar goon marka bezi hangi kaliteye konumlarsiniz?
Baby turco veya sleepyden kotu mudur?
Bana kalırsa daha iyi. Bız kullandık ve çok memnunuz bir ara stok yokluğunda ebebege döndük babyme. Odaha iyi geldi daha çok çiş tutuyordu, goon un 100 lu paketini yakaladık uyguna ebebekte iki tane aldık şimdi bitince bakicaz artik ama babyme ye şans verin derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baby turco slepye 10 basar dediklerim cırtcırtlı bide bebekten bebeğe değişir diyorlar en iyiside molfix di biz goonu beğenmedik ama külot bezdi pek külot bez sevmiyor hanım. Düzü kullansak belki beğenirdik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben goon'u bu iki markaya göre daha çok beğeniyorum. Goonda 2 numaranın son kilolarına doğru sızdırma problemi başlayınca bırakmıştık şimdi 4 numarayla beraber tekrar kullanmaya başladık gayet başarılı buluyorum. Molfix pure ile beraber kullanıyoruz, memnunuz.
124,9 TL Baby Turco Doğadan 2 Numara Bebek Bezi 3-6 kg 168 Adet + Islak Havlu 3X60
Hepsiburada 75 papel yüklü hesap 30 TL'ye satılıyor bu şekilde 80 TL'ye gelir.
https://forum.donanimhaber.com/cek-satis-takas-bolumu--114648771-16162
-
Beyler Prima Aktif Bebek 3 numara kullanıyoruz. Günlük Rahatlık 3 numara alsak olur mu? Boyut ve kalite bakımından nasıl Günlük Rahatlık?
Aktif Bebek ile Günlük Rahatlık'ın alakası yok hocam. Biz de denemek için aldık çok kötü. Eğer bulabiliyorsanız uyguna Goon markasını öneririm. Keşke daha önce keşfetseydik diyoruz, bizim kullandıklarımız arasında en iyisi diyebilirim (Prima Aktif Bebek, Molfix, Sleepy Bio Natural kullandık).
-
Hocam çok sağol cevabın için alacaktım az daha. Goon’da yine 3 numara mı alayım hocam alırsam?
Ne demek hocam. Biz primada normal (cırt cırtlı) bez kullandık. Goon'da ise külotlu beze geçtik. Goon bi tık büyük gibiymiş Prima'ya göre. Ama siz yine de 3 kullanıyorsanız 3 alın bence. Bu arada Goon'da Premium Soft serisini alıyoruz. 6 numaraya kadar normal bez kullandık 6 numarada külotlu beze geçtik aslında külotlu bez daha iyiymiş, eşim öyle diyor :)
-
Biz de külotlu bez kullanıyoruz, oldukça pratik ama giydirirken bebeğin en azından bir bacağını çıkarmak durumundasınız, sanırım bu nedenle çok fazla tercih edilmiyor.
İkisini de çıkarmak gerekiyor hocam. Doğru söylüyorsunuz o aklıma gelmedi hiç ama ben bir kaç defa değiştirdim hiç zor gelmedi açıkçası :)
-
Goon'un neyini beğendiniz anlamadım. Biz sadece prima kullanıyoruz ama sleepy, molfix son olarak da goon'u denedik. Goon çok ıslak bırakıyor. Prima kalitesine yaklaşamıyor maalesef. Elimi vurduğumda elim ıslanıyor.
-
Piyasada Hipp kıtlığı mı var? Hipp 1 Combiotic 800 gr'lık paketleri evin yakınındaki bebek mağazalarında ve marketlerde bulamadım. İnternette de fiyatlar uçmuş. 2 hafta önce 200 liraya almıştım ama şimdi internette 250'lerden başlıyor. Getir, İstegelsin, Migros gibi yerlerde de (bulunduğum bölgede) yok. Güvenilir bir satıcı varsa paylaşırsanız sevinirim.
-
Tek bacağı çıkarmanız yeterli olabilir hocam, diğer bacakta külotlu çorap vs. olsa da geçebilecek genişlikte oluyor genelde. Bizim hanım da külot bezi daha pratik buluyor, huzlıca çıkarabiliyorsunuz, giyirirken de bacaklardan geçirdim mi tamam, kolay oluyor :)
Molfixle prima nasıl?
arkadaşlar daha önce baby turco kullanan var mı bez de, genel de küçük diyorlar 1 numara almıştım ama bu premitüre bebekler için falan diyorlar bu durum doğru mu? ona göre biraz da 2 numara alayım
-
Gayet büyük bizimki 11 kg hala 4 numara kullanıyoruz daha bi 5 6 ay daha kullanırız gibi. Pişik yapmadıysa devamke. En ucuz fp bez 7 aydır devam.
2numara aldım iki numarası 1 numara gibi küçük şimdi hepsi burada ikincisi 1 TL kampanyasından iki paket 3 102 adet iki paket 4 numara 90 adet aldim pazartesi teslim mesajı az önce geldi şimdilik memnunum bir paket de 3 numara Prima 156 adetlik var uzun Zaman gider.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X