Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (968. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19.737
Cevap
752
Favori
1.006.678
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 966967968969970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En az %100 arttı hocam bezler. Ocağımıza incir ağacı diktiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz prima premium care kullanıyorduk bu aşırı zamlar öncesine kadar. Şu an önlem botanikaya geçtik. Tanesi 1 tlden düşük fiyata bulabiliyorum 5-6 numarasını. Prima kadar kaliteli değil ama fiyatına göre iyi bir bez. Sleepy,market bezleri, vs pişik yaptı daha önce denedik.

• beyazseytanahmet B kullanıcısına yanıt
    biz kullandık hocam gayet başarılı bir sorun yaşamadık, tavsiye ederiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • beyazseytanahmet B kullanıcısına yanıt
    Ben büyük oğlumda kullanmıştım kaliteli bez. Güvenle kullanabilirsiniz fiyat çok iyi bu zamanda.

• ultiMance kullanıcısına yanıt

Hocam bu 4 numarada yazan maxi 3 numarada yazan midi ne anlama geliyor ?

• blackcold1907 kullanıcısına yanıt

Beden boylarını temsil ediyor onlar. Çocuğunuzun kilosuna göre alabilirsiniz.

• Prima premium care ile başlamıştık ve bugüne kadar hiç değiştirmedik.

Yeni yeni 3 numaraya geçtik ama her aldığımda zamlı ve eskisi kadar kampanyaya da girmiyor.

6 ayda 1 kez bile pişik sorunu olmadı şükür ama nereye kadar dayanabileceğiz bakalım fiyatlara.

• VectrAirliness kullanıcısına yanıt

Cilt tipine göre değişiyor size pişik yapmayan bez başkasına yapabiliyor o yüzden diğer bezleri denemekte fayda var. Ben çocuklarıma prima hariç hepsini aldım. Bizde en iyi sonucu molfixte aldık. Geçenlerde natural bebe diye bir marka bimden aldık oda sorun çıkartmadı.

• Prima premium care, prima aktif bebek, sleepy bio natural olarak üç bez kullandık 15 ayda. Prima'lar ateş pahası artık. Uygun fiyatlı bulma şansımız yok. Sleepy kampanyalarıyla bio natural bezleri kullanıyoruz halen, memnunuz.

• Ebebek'te Şubat indirimleri başlamış görünüyor. Prima fiyatları Akakçe'ye göre uygun gibi.

• gefeka G kullanıcısına yanıt
    Aynen piyasaya göre bayağı uyguna geliyor. 6 paket prima 7 numara külot bez aldım. Bundan sonra almam umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırsat: SMA Optipro 1 0-6 Ay Bebek Sütü 1 kg

120 try, 2 ve 3 numaralarıda mevcut.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 3 Şubat 2022; 12:12:49 >
  • 5 beden prima aktif bebek 116lı 206,5 tl.
    Birim fiyati 1,78 tl piyasaya göre gayet uygun.

Günün fırsatı: Prima Bebek Bezi Aktif Bebek 5 Beden 116 Adet Junior Aylık Fırsat Paketi
    amazon
    Günün fırsatı: Prima Bebek Bezi Aktif Bebek 5 Beden 116 Adet Junior Aylık Fırsat Paketi
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07JR6JJTL/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_dl_ZQ1XSYYJFMYJ5AX3A0HB?_encoding=UTF8&psc=1

4 bedende de 136lıda stok var 1,52 tl ye geliyor. Mevcut şartlarda iyi fiyat:

Prima Bebek Bezi Aktif Bebek 4 Beden 136 Adet aylık Fırsat Paketi
    amazon
    Prima Bebek Bezi Aktif Bebek 4 Beden 136 Adet aylık Fırsat Paketi
    https://www.amazon.com.tr/dp/B084JJ8ZP1/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_V2213FNGXEMTR0DJMC31?psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Postmodern_Aylak -- 1 Şubat 2022; 20:53:0 >

• E bebekde baby me bezlerde bugun %28 indirm var. Bu bezlerden kullanan var mi? Bu fiyata stok yapilir mi?

• Tapta66 T kullanıcısına yanıt

kullanmadan stok yapmayin. bebeginizin cildine uyumlu degilse aldiginizla kalirsiniz.

• Tapta66 T kullanıcısına yanıt
    Biz uzun zamandır kullanıyoruz. Çiş tutması muazzam. Pişik te yapmadı bizim oğlanı . Tavsiye ederim

• sabırlar diliyorum...bu pahalılıkta bez almak zor iş...3 aydır kurtulduk öyle güzel bir duyguymuş...darısı sizlere...

• Yenidogan icin islak pamuklu mendil sorunu yasiyorum.. Altini pisleyince 4-5 taneden az kullanilmiyor, ve yenidogan islak mendilleri baya baya pahali geldi bana…

Sadece baby turco bir nebze ucuza bulabildim internette, kalitesi nasildir? Molfix izotonik de baby turconun 2 kati fiyatli ama kalitesi iyi ise kabul edilebilir gibi…

Her altini pislediginde bir adet bez parasi da mendile gidiyor.. Su an uni baby kullaniyoruz ve oglan rahatsiz oluyor onu tenine dokundurdugumuzda (soguklugundan mi islakligindan mi yoksa kalitesizliginden mi bilemedik) Tavsiyelerinizi ve varsa firsat linklerinizi beklerim

• 
Sayfa: önceki 966967968969970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.