< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 7 Ocak 2022; 2:28:41 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (966. sayfa)
-
-
En iyi fırsat stok yapmak bu memlekette. Sleepy gibi dandik bir bez bile yüzde yüz zam yapmış. Primadan şaşmadan zamanında stok yapmıştım.
-
bu arkadaşın yorumlarını bebek bölümünde ya da diğer bölümlerde sürekli takip ediyorum hatta beni ilgilendirmese de sırf genel kültür olsun diye de üşenmeden makale tadında okuyorum. eski donanımhaber üyeleri çok iyi bilir eskiden insanlar aynı bu arkadaş gibi her ne konu olursa olsun uzun uzun yazılar paylaşır, deneyimlerini aktarır, araştırır, fikir alışverişinde bulunurdu. yani sizin o gözünüze batan o uzun yazıları herkes yazardı. şimdi internet gelişti, her yerde yorum ya da videolu inceleme bulmak vs. mümkün ama hiçbir şey olayı birebir yaşamış ve bu konuda kendini kendince geliştirmiş insanların fikirleri ve önerileri kadar sağlıklı olmaz.
bu arkadaşta buraya soru soran neredeyse herkesin sorusuna hiç üşenmeden uzun uzun yorum yazar. hatta bazen aynı şeyleri yazıp duruyor ama kusura bakmasın soru soran arkadaşlarda hiç geriye dönük araştırmadan hep aynı soruları soruyor "bebeğim olacak ne tavsiye edersiniz ya da neleri almalıyız vs." bu o kadar ucu açık bir soru ki ve geriye dönük o kadar çok yorum var ki bunla alakalı. bütçene uyar-uymaz, çocuğuna uyar-uymaz, evine uyar-uymaz bu senin bileceğin iş. ne buradaki yorumlara güvenip onu körü körüne alacaksın/uygulayacaksın ne de buradaki yorumları göz ardı edip kafana göre iş yapacaksın. ana fikir bütün yorumları okuyup ortak bir fikir edinip buna göre ilerlemelisiniz. ve şunu bilin ki ne kadar okursanız okuyun bebeğiniz için aldığınız şeylerin bazıları yine işine yaramayacak hatta kullanmayacaksın. çünkü kimi bebek bezi ona uyar senin çocuğa uymaz, kimi ana kucağında elin çocuğu mışıl mışıl uyur senin ki uyumaz, kimi mama başkasına yarar seninkinde gaz yapar vs. yani örnekler o kadar çok ki.
hatta şöyle güncel bir örnek vereceğim, neden amazon konusunda herhangi bir ürün hakkında (örnek columbia mont, airfyer gibi) uzun uzun ve ard arda yorumlar yazılmaya başlanınca bazıları rahatsız oluyor ve "gidin başka konuda konuşun burayı doldurmayın" diyor. neden diyor biliyor musunuz çünkü o yorumlar onun gözünü yoruyor, mouse'un scroll tuşunu çevirdikçe çok yoruluyor, istiyor ki sadece indirimli ürün linki paylaşılsın, hiç kaçırmadan alıp geçeyim istiyor, hatta ne teşekkür edicem bana ne ya diyor. yani üşeniyor, her şeyi hazır istiyor. tüketim toplumu olmamızın en basit yansıması bu işte.
sözün özü, böyle dolu ve bilgili arkadaşları küstürmeyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soniquakee -- 7 Ocak 2022; 10:19:34 >
-
Uzun yazı konusunda bir çizgim var aslında yıllardır. Mesela bir bölümde bir kaç genel bilgilendirici uzun yazı yazarım ve daha sonra tekrar tekrar genel kapsamlı uzun yazı yazmam 1-2 yıl.
Bu bölümde de mesela "yeni doğacak çocuğuma neler almam lazım" gibi sorulara uzun detaylı olarak yılda 1 kere cevap yazmışımdır ki bu cevap geneledir,googledan gelen ziyaretçiler de okusunlar diyedir. Daha sonra aynı soruyu soranlara "kopyala yapıştır" zahmetine girerek bile aynı uzun yazıyı atmam,ama önceki sayfaları oku oralarda cevabı var,biraz araştır demek de olmuyor malesef. Ben de bakıp geçiyorum.
Gerek yatak fırsatları,gerek gıda ve zeytinyağı fırsatları gibi konularda yılda bir çok detaylı genel bilgilendirici bir kaç yazı atarım. Ben yazıları yazarken googledan gelen ziyaretçiyi düşünürüm,cevap verdiğim kişiyi değil.
Ben buradan daha çok mobil bölümde yıllardır sürekli aktifim,üşenmeden tek tek yardımcı oluyorum anlatıyorum.
Amazon fırsstları Ana konusu çok yoğun hızlı akan bir konu,orada bayadır fırsat dışı pek yazmıyorum. Çok akıcı konularda fırsat paylaşımı dışına çıkmayı doğru bulmuyorum,ama Amazon Ana konu öyle gelmiş öyle gidiyor. Orasi artık insanların stres attığı,yazıp rahatladıkları sohbet ettikleri bir konu. Ben bari sadece Amazonda satılan ürünlerle ilgili sohbet olsun çizgisine geldim orada.
Fırsat bölümleri ve fırsat konuları artık "sadece fırsat" paylaşımı kuralına sığmıyor,illa ki konu ve ürünler kapsamında insanlar bilgilerini ve önermelerini sunuyor.
Benim gördüğüm "sadece fırsat" dayatması ve kuralı uygulanan konu ölüyor. Bunlara en iyi örnek zeytinyağı,yatak,saç sakal traş aletleri,bebek ürünleri fırrsatları konularıdır. Amazon Ana konusu bile sadece fırsat paylaşılsın kuralı uygulandığında ölüyor. Bir nebze bir çizgiye kadar sohbet tarzında bilgi paylaşımı fayda sağlıyor.
Burada çok eski üyelerin çok seveni de vardır çok düşmanı da. Ben 12 yıllık üyeyim ve aktif bir üyeyim. Forum kültürünü bilmeyenler beni sevmeyebilir.
Forumda insanlar fikirkerini birikimlerini sunar,bu demek değildir ki doğrusu benim fikrimdir benim dediğimdir. Herkes yazar,okur istedigini alır degerlendirir. Burada bazı tipler foruma hiç katkı sunmadığı halde birilerine gıcık kapıyor ve o kişiye sataşmaya vakit ayırıyor ama ortaya bir fikir bir tecŕübe bir öneri sunmuyor. Mesela ben burada spy bilmem bilmem ne indirim takip uygulamasıyla kurnazca insanları kandıran suistimal eden birine karşı insanları uyardım,dedim cihazınıza sızma programı bu. Zaten bu yüzden playstoreden onay alamıyor. Ben bu uyarıyı insanlar zarar görmesin diye yaptım. Bir kaç kişi acayip tepki gösterdi,hiç bir zararınyok insanları yanıltma gibi. Çok da eminim tepki gösterenlerin çoğu bu bahsettim uygulaymayla işbirliği kişiler. Ve bu kişiler o günden sonra forumda bana kafayı taktı,hangi konuda yazsam gelip şataşıyorlar. Çünkü forumda bir ara baya populer olan bahsettigim o uygulama o günden sonra artık çalışmıyor. Ben ve başka bir kaç kişi cihazlara sızmanın ne şekilde yapılmaya çalışıldığını anlattık. İşin siber suçlar boyutu var,bu yüzden uygulamayı yapanlar vazgeçti. Cihazlara sızıp milletin bilgilerini çalma amacı olmayınca demek ki uğraşmaya değmiyormuş. Millet de sanıyor ki fiyatı düşen ürünleri öğrenelim diye birileri iyilik yapıyor bu programı yazıyor. Bu mantıkla forumdaki üyeliklerin şifresi de çaldırılır,kredi kartı numaraları ve son kullanma tarihi gibi bilgiler de. Adı üstünde Spy bilmem ne. Spy ajan casus demek artık bilmeyen yoktur.
Biz burada insanları uyarınca tekerine çomak soktugumuz birkaç düşman kazanıyoruz işte.
Sonra forumda konu açıp " YÖNETİM UYUMA ŞİFRELER ÇALINIYOR" deniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
migrosta yine 2.ye %60 indirim başlamış. ne kadar gerçekçi olmasa da piyasa fiyatlarına göre daha uygunu yok.
4 numara bez tane başına 1.13 tl, 5 numara 1.42 tl, 6 numara 1.75 tl ye geliyor.
-
Teşekkürler. Bir bakayım Molfix 5 stoğu tek paket kaldı evde.
-
4+ plus bezleri hanginiz stokladınız beyler, ya yok ya da çok çok pahalı :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A101'e aktüel olarak gelen Molfix üretimi Bebem Natural de fiyatına göre iyi, değerlendirilebilir.
Bedenler Molfix ile aynı, Sleepy'den büyük. İçindekiler de Molfix ile aynı.
4 numara 0.83, 5 numara 1.04, 6 numara 1.25 lira.
İnceleme:https://www.deneyimliyorum.com/bebem-natural-bebek-bezi/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar Prima Premium Care olacak şekilde yeni doğan bebek bezi almak istiyorum 1 numara ne kadar almalıyım, birde 2-3-4 numaralar içinde stok yapmak istiyorum bu numaralar içinde ne kadar almalıyım tecrübeli arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu bebeğinize bağlı biraz da. Şöyle örnek verebilirim 3,5-4 kg arası doğan bir bebek ortalama maksimum 1 ay, 1 numara bez kullanabilecekken 2,700 gr doğan bir bebek ise yaklaşık 1,5 ay 1 numara bezi kullanabilir.O sebeple tahmini doğum kg mı belli olmadan 1 numara bezi çok stoklamamanızı , şimdilik 2 paket ( 70 likten 140 adet) 1 numara bez almanızı tavsiye ederim.
2 numara bezden minimum 3-4 paket ( 60 lıktan) stoklayabilirsiniz. Fazlası kullanılır eksiği olmaz.
Bizim bebeğimiz 3 aylık, biz 1 numarayı tamamen premium care kullanırken 2 numarada aktif bebek e geçtik daha çok memnun kaldık. Premium care de yaşadığımız taşma, sızıntı, sırt kısmından yukarı çıkması gibi problemleri aktif bebekte hiç yaşamadık çok memnunuz ekstra nacizane görüşüm.
Hayırlı olsun şimdiden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cevabınız için tşk ederim
Eyvallah hocam 200/40 ta kupon varmış ,1.21 e geldi molfix 5 numara adedi
tavsiyeniz için teşekkür ederim.
ben molfix dışında bir sürü bebek bezi denedim. daha ucuz olan, sleepy natural, sleepy bio natural, baby turco doğadan, soffio vs. çoğu pişik, kızarıklık ya da döküntü yaptı ya da çişte taşma gibi şeyler yaşattı. yani günün sonunda hem beni daha çok uğraştırdı hem de daha çok bez değiştirdiğim için bana daha çok pahalıya patladı. bu yüzden bu saydığım bezleri sadece evin içindeyken kısa vadeli kullanıyorum. eğer ki bebem natural'ın deneme paketi varsa denemek isterim tabii.
-
Hepsiburada'da Sleepy bez ve ıslak mendilde ikincisi 1 lira.
Sleepy kendini prima zannediyor artık. Eskiden uygun diye alıyorduk. Bi uygunluğu kalmadı bu fiyatlarla.
öyle bir kampanya göremedim şuan hepsiburada da
-
Bez fiyatları Kasım ayından itibaren firma farketmeksizin %50 %60 artış gösterdi. Kendimce bir örnek vereyim. 5 numara Sleepy bio natural 80 adet bezi 90 liraya alıyordum. Bugün 160 lira. Prima'da aynı şekilde. 5 numara aktif bebek 112 adet bezi 135 liraya almıştım. Bugün 360 lira.
-
@Statist https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/secili-sleepy-lansman-urunlerinde-2-si-1tl
Fiyat farkı baya farkediyor diye sleepy kullanıyorduk. Şimdi o kadar fiyat farkı yok. O parayı vereceksem biraz daha para verir daha kaliteli
Bişey alırım. Zaten şöyle bi durum da var. Sleepy nin 4 numarası primanın falan 2-3 numarasına denk geliyor. Kilo arttıkça bez adedi azalıyor. Yani +1 kazanç da bez adedinden gelir diğer markalardan.
Arkadaşlar Sleepy naturel ve molfix pure soft kullanmış kişilerden yorum alabilir miyim? Hangisi daha iyi
-
Molfix > babyturco > slepy 👍slepy nezaman kullansak dışkı ve sidik taşırma yaptı. Fp olarak en iyisi baby turco idi biz 6 aylığa dek molfix sonra hep turco 👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X