Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (967. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.720
Cevap
758
Favori
1.003.392
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 965966967968969
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler benim bebe prima premium kulot bez kullanıyoır ancak tane fiyatı 4 5 tl ye cıkmıs. stoklarım tukendi. baska bir marka tavsiye edermısınız buna en yakın

• kerim35 kullanıcısına yanıt
    Premium Careden sonra iki çocuğumuzda da Molfix Pure Soft kullandık biz. Gayet iyi tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EllerYukarı kullanıcısına yanıt

Molifx Pure Soft, Premium Care'e en yakın f/p alternatifidir. Ben de öneririm.

• careemm kullanıcısına yanıt
    Molfix pure fiyat olarak premium care'e çok yakın. Bu yüzden bu bezi almanın esprisi kalmıyor benim için. Premium kalitesinde başka bez var mıdır arkadaşlar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gamer4fun4 G kullanıcısına yanıt
    Molfix pure maalesef fiyat olarak yukarılarda, ama primaya göre daha fazla dönemlik kampanyaları oluyor bunları takip etmek gerekiyor. Kasımda 1 lira seviyesi tutturulabiliyordu 4 numarada. Goon Premium+ Molfix Pure kullanarak devam ediyoruz biz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • matmma M kullanıcısına yanıt
    1 lira olsa süper olur ama 2 liraya geliyor adeti. Geçen gün migros un bezini denemek için aldık ama memnun kalmadık. Primayla bariz bir kalite farkı var

• amazon
    Prima Bebek Bezi Premium Care 2 Beden 180 Adet Aylık Fırsat Paketi
    https://www.amazon.com.tr/dp/B095JHW4P1/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_YTWVR6ZYW5EVYRYERDEW?psc=1

Prima Bebek Bezi Premium Care 2 Beden 180 Adet Aylık Fırsat Paketi
    Tanesi 1.77TL’ye denk geliyor.

• Molfix pure 4 numara 30'lusunu 29,90'a alırken bir anda 69,90'a fırlamış vay babayın 😲

1 haftalık stoğum var eldekiler bitmeden baby turco Molfix pure veya Prima stok yapmam lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babyturco bizdede bitti 5 6 paket slepy vardı 2 3 çamaşır gitti sızıntıdan. Acil babyturco molfix indirim lazım.

• Baby Turco nasıl peki? Bizde premium care & pure soft kullanıyoruz fiyatlarından dolayı alternatif bez bakıyorum. Sızdırma, pişik vs yapıyor mu? Islak mendilinden eşim memnun kalmamıştı Turconun.

• Molfix 5 niye altın gibi değerlendi yav?

• Bimin bezini tercih ediyoruz biz, çoğu kişide memnun. Arada avantajlı paket satılıyor.

Bebek az büyüdüyse biz 6. Ayda geçtik beklediğin hata süper bez. Molfix 1 baby2.

• @glumerna @EllerYukarı Prima Premium artık alamıyorum, ilk defa Baby Turco no5 alacaktım. Baktım ocak yorumlarında hep bezi zamlardan sonra inceltmişsiniz 1 saat zor idare ediyor gibi şeyler yazmışlar. Böyle birşey var mı ? Alayım mı ? Almayım mı ? 1 yıl öncenin premium care fiyatından fazlaya turco ya geçiyoruz bu arada.

• Antor kullanıcısına yanıt
    Ben 2 ay önce aldıydım iyiydi bidaha alcam öyle bişey yaparlarsada molfixe geçerim gene.

• amazon
    Prima Premium Care Külot Bebek Bezi 5 Beden 34 Adet Junior İkiz Paket
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07HLY8LV1/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o00_s00?ie=UTF8&th=1
  • ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    163₺ icin mi paylaşım yapmıştınız hocam

Hocam kötü yorumlar var.

• eapantherea kullanıcısına yanıt

106 liraydi. 3 paket aldim

• Evy baby kullanan var mı acaba? Amazon’da 4 numara 108lisi 100 lira. Bu zamanda baya iyi gibi. Bi tane sipariş geçtim ben.

Fırsat: Evy Baby Bebek Bezi 4 Beden Maxi 4'lü Fırsat Paketi 108 Adet
    amazon
    Fırsat: Evy Baby Bebek Bezi 4 Beden Maxi 4'lü Fırsat Paketi 108 Adet
    https://www.amazon.com.tr/dp/B084H8Y3QQ/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_dl_114DTT73Y038K9FF9E0E?_encoding=UTF8&psc=1

• 
Sayfa: önceki 965966967968969
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.