Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (964. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.720
Cevap
758
Favori
1.003.395
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 962963964965966
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekleme: 11 kg sleepy 4+

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 kg baby turco 4 no fp king bir 2 aylık daha stok var.

• lord-06- kullanıcısına yanıt
    Hocam biz de büyük numaralı bez kullanmak istemiyoruz, hem fiyatı fazla adeti az oluyor, hem de artık daha büyük bedeni yok ne kullanacağız diye düşünüyoruz.

Ancak dediğin gibi 4-5 numara bezleri kullanınca çocuğu sıkıyor.
    Yani bezi bağlarken bezin sıktığını,küçük geldiğini, bacaklarının oraları kertttiğini gözümüzle götürüyoruz anlıyoruz, sıktığı için fena iz yapıyor, çocuğun bacakları kıpkırmızı oluyor, ayrıca küçük geldiği için kakası sürekli sızıyor.

Ama büyük numara kullanınca ne kertiyor ne de taşma yapıyor. Bağlarken de görüyoruz bez tam bedenine göre oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tugi-uA kullanıcısına yanıt
    Çok çözümsüz kalırsanız yıkanabilir bebek bezleri var onlara bakın isterseniz.

Sorduğunuz soruya cevap değil haddimi aşarsam kusura bakmayın ama benim doktorumun söylediği anne sütü alan bebek obez olmaz, ama mama ile ilerliyorsanız ölçüleriyle alakalı güncellemeye gidebilirsiniz. Bir de hareketli dönem başladıkça gerçekten boydan gidip kilo alımı yavaşlıyor. 6 aylıkken bebeğime 12 aylık kıyafet giydirirdim tam olurdu 15 aylıkken de tam oluyor. Fizikleri tamamen değişiyor, sadece hareket özgürlüğünü kazanması için gün içinde bol bol yüzüstü yatırın, evde anakucağı gibi şeyleri hiç kullanmayın. Oyun halısının üzerine koyun, debelensin bütün gün.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Genetik benzerlikler bebegin fiziginde belirleyici olabilir. Bebek popo kısmından geniş ama diğer bölgelerde zayıf olabilir.

Arkadaşın anlatımından durum net anlaşılamıyor haliyle özet yazmış durumu.

Bezlerin yan klipleri bacaklardan sıkar iz de yapar. Sıkmazsa da oradan kaka kaçma durumu çok olur. Bu durum iki ucu b*klu değnektir aslında. Sıksa kötü sıkmasa kötü.

Bezin ölçüsünü beliryeci unsur bel bölgesinin uygunluğudur. Bel bölgesi iyi oturmasına göre,ve bel bölfesinin bacaklar üstüne kadar iyi kapanmasına göre bez ölçüsü belirlenir. Bacakları saran esnek klips ile bel bölgesi uyumu da dikkate alınır ama önemli olan belde bezin kısa gelmemesi,sıkmaması bir de bol olmaması en önemli kriter.

Bacakları iz yaomasına bazen çözüm bulamazsın,büyük bez alan bu sefer bez büyük gelebilir,çok oynayabilir,bacaklarda da belde de kendini salabilir. Alayım büyük bez belden de bacaklardan da sıkmasın rahat etsin mantığı olumsuz sonuçlar oluşturabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• damlaua D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bebeğimiz anne sütü içiyor. İlk doğduğunda süt gelene kadar bir kaç sefer mama verdik, onun dışında Mama hiç kullanmadık.

Çocuğumuz çok hareketli, evin salonuna oyun halısının altına ebebekte satılan yapboz gibi parçalardan aldık onun üstünde debelenip duruyor. Sırt üstü yatıyoruzz. Vs..

Ayaklanınca kilo vereceğinden eminiz. Doktor kontrolünde zaten. Hem özel hen devletten takipliyiz. Endişemiz yok. Bez konusunda bakacağız artık. Popolu bir bebek o yüzden sıkıntı yaşıyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Sağlıkla büyüsün yavrunuz.

Dediğim gibi yıkanabilir bebek bezi yardımcı olabilir ilerleyen dönemlerde. Bir de tuvalet iletişimi ile ilgili biraz araştırma yapabilirseniz çok iyi olur. Bizim 7-8 aylıktan itibaren kakalar hep lazımlığa. 14 aydan beri de kendisi söylüyor. En azından taşırma durumunu ekarte etmiş olursunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bebek bezi ve ıslak mendil fiyatları uçmuş durumda bu iş nereye gidiyor 1 ayda yüzde yüz zam geldi ama üreticilerin suçu yok bu elektrik doğalgaz akaryakıt zamlarından sonra ne yapacaklardı

Maşallah ufaklığa. Hareketli dönem gelince hızla kilo verecektir ya da boy atımı olacak ve kilo dengelenecektir. Siz de zaten doktor kontrolünde durumu takip ediyormuşsunuz. Numaralı bez kalmazsa son çare yıkanabilir eski usul sistemi düşünebilirsiniz. Size ve ailenize mutlu seneler diliyorum.

• the guardian14 kullanıcısına yanıt

Bu dediğinizi bir arkadaşta yaşamış trenyoldan almış prima çiş göstergeli olanlardan ama hep çiş kaçırmış bezi Migros'dan aldığında sıkıntı olmamış acaba dedik bu internette satılanların sahte olma ihtimalimi var..

kızım 69 cm 9.8 kg 4 numara sleepy natural kullanıyorum.

• Twonokta kullanıcısına yanıt

o da olabilir.

• Twonokta kullanıcısına yanıt

Uzun yıllar benim de gözlemlerime göre internet satışlarına özel ayarlı ürünler üretiliyor. Bebek bezi ve çay konusunda neredeyse eminim.

Trendyoldan kampanya düşürüp aldığım aynı marka aynı paket çay marketten aldığımdan farklı kalitede çıktı çoğu kez.

Hem de üreticinin kendi hesabı magazası olmasına rağmen.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Aynen hocam 3 harfli marketlere kampanya ürünlerini sattığında büyük markalar ona özel üretim yapıp kaliteyi düşürüyor internete özel ürünlerde de bu kalite düşüklüğü belli oluyor..

• Molfix pure soft beyaz paketini normal fiyattan hiç bir yerde bulamayınca mavi paket almıştım. Hafta sonu fix grosta pure soft küçük paketini (4 numara 30'lu olan) 29,90'a görünce 7 paket aldım. Mavi paketten memnun kalmadım çok bariz parfüm ve kimyasal kokuyor. Pure soft ile arasında ciddi kalite farkı olduğunu düşünüyorum.

• mert1940 M kullanıcısına yanıt

Tam bir ay önce 80'li Sleepy Bio Natural 5 numara bezi 89 TL'ye almıştım. Şu an 149 TL. Keza 40-45 TL'ye aldığımız 12'li Sleepy ıslak mendiller 120 TL olmuş.

• albaywolf kullanıcısına yanıt

Evet,ben de daha önce hakkında görüş bildirmiştim. Hem malzeme hem de popoya oturma açısından çok vasat Molfix yeni çıkan mavi paketler. Sanırım 3D yazanı var antibakteriyel yazanı var. Ben bezi alırım koklarım,temas ederim,sıkarım dolgusunu kontrol ederim. Molfix (Hayat Kimya) bu bezlerle karizmayı çizdirmiş. Onun yerine Bim'in Jenny yazan bezi ve Evy Baby daha iyi.

İşin ilginci Prima da Premium Care haricindeki bezlerinde kötü üretimler yapmaya başladı.

Ekonomik krizler hep kalitenin düşmesine sebep olur. 1999-2000 yılı global ekonomik krizde dünyada her alanda her kategoride,tekstil,giyim,elektronik eşya vb her alanda kaliteli çizgileri olan firmalar maliyetleri azaltmak için kaliteyi düşürdü,hatta bu işten Çin üretim imalat üssü olarak faydalandı. Üretimler fabrikalar Çin'e kaydı. Çin sonraki yıllarda bazı bölgelerini çevreci ve kaliteli üretim yapılan alanlar olarak ayırdı ve kaliteli üretimler yapmak isteyenlere modern fabrikalar ve yetişkin yetenekli personel sundu. Türkiye'de bunu yapacaktı hatta ama dünyaca tanınan büyük firmalara ne yer ayarlanabildi ne de yeterli işgücü personel vardı. Çin üretim ve ihracat garantisi şartıyla global firmalara 10 yıl kirasız bedava fabrikalar ve düşük ücretten işçi ve personell garantisi vermişti. Lojistik nakliye destegi de global firmaların Çin'e kaymasında kışkırtıcı oldu. Sonuç olarak Çin şuan dünyanın üretim üssü,dolar ve altın sıkıntısı yok. Kimseye muhtaç değil. Hatta IMF'nin yerini aldı,isteyene dolar olarak borç veriyor. Bir nevi devletleri kendine bağlıyor. Borcunu ödeyemeyen devlet önce degerli limanlarını,sonra degerli sirketlerini,sonra tarım ve maden arazilerini verir. O da yetmezse işgal edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 5 Ocak 2022; 15:23:33 >

• Hepsiburada baby turcolarda 2. 1tl. Fiyatları şişirmişler tabi ama piyasaya göre bi tık uyguna geliyor. Düşünen bakabilir

• Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    Yakınsa Çağrı marketlerde bu paketler 119 lira, tabi yine uygun mu tartışılır.

• Bimdeki jenny willy bezlere de yine zam gelmiş. 46 tlye 5 numara almıştım geçen hafta. Şimdi 60 tl olmuş. Bu arada biz bir seneden fazladır kullanıyoruz çok memnunuz hiç sızdırma yapmıyor. Sleepy molfix baby turco moon filan bir sürü denedik içlerinde fiyat performans olarak tek geçerim. Sadece ilk üç ay prima kullandık pişik yapmasın diye ondan sonra bim bezi devam.

• 
Sayfa: önceki 962963964965966
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.