Bankaların Net Kârı %323 Arttı!
Bankaların geçen sene ilk iki ayda 9,2 milyar TL olan net kârı, bu sene iki ayda 39 milyar TL'ye yükseldi. Yıllık artış oranı %323!
Peki bizim halimize bakalım. Bu zor günlerde sırf ürünleri daha ucuza alabilmek için kredi kartı kampanyaları kovalıyoruz. Ama bankaların kârı ile birlikte cimriliği de aynı oranda artıyor. Minimum alışveriş limitleri arttı ama ödüller aynı. Bir de her ikinci alışverişine bilmem ne saçmalığı çıkardılar yüzde 5 avantaj yakalasak öpüp başımıza koyar olduk.
Bankaların hayır kurumu olmadığını biliyorum ancak halk bu kadar zorluk içindeyken ve bankaların gelirleri bu kadar artmışken çok daha iyi kampanyalar, fırsatlar sunmaları gerekirdi ancak enflasyon zaten koymuşken bir de biz koyalım diyorlar.
Ayrıca iadeleri, kart aidatını geri alabilmek için bilmem neremizi yırtıyoruz şu halimize bak. Ama maalesef bunu hakediyoruz daha çok semer vursunlar halkımız böyle her şeye razı oldukça az bile yapıyorlar ne söylesek boş.
Arkadaşlar eski, yeni üyelik farketmeksizin 3W79VUS3D2 kodu 40 tl indirim yapıyor. Alt limit yok ama kupon sınırlı sayıdaymış hemen tükenebilir
Edit: Tükendi
Amazon Hediye Kartı ve Axess Kombo
Amazondan 600 TL hediye kartı aldığınızda 40 TL indirim kuponu veriyor. Axess kartınızla Amazon sitesinde 500 TL üstü alışveriş yaparsanız da 50 tl chip para hediyesi var. Başka kampanyanız varsa da chip para kazanabilirsiniz. Hediye kartı 10 yıl boyunca aktif oluyor parçalı alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Yani en kötü 600 TL'ye 90 TL indirim fena değil. Amazon'un 40 TL indirim kuponunu en düşük 50 tl olan siparişlerinizde kullanabilirsiniz.
Not: Ben fırsat paylaşıyorum bana ayar çekmeye çalışan kişi beğenileri alıyor :) Önceden hediye kartı alan kişi de kampanyadan yararlanmış demek ki herkese olabilir Amazon'un keyfine kalmış.
Philips 276E9QDSB/01 27" Full HD LED hakkında
|
|
İpad video veya dosya indirmek
|
ASUS X550JX-XX171D hakkında
|
Lg g2 Deneyimlerim
|
Meslek: http://www.donanimhaber.com
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 522
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 23.122 (Bu ay: 106)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 631 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar