Amazondan 600 TL hediye kartı aldığınızda 40 TL indirim kuponu veriyor. Axess kartınızla Amazon sitesinde 500 TL üstü alışveriş yaparsanız da 50 tl chip para hediyesi var. Başka kampanyanız varsa da chip para kazanabilirsiniz. Hediye kartı 10 yıl boyunca aktif oluyor parçalı alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Yani en kötü 600 TL'ye 90 TL indirim fena değil. Amazon'un 40 TL indirim kuponunu en düşük 50 tl olan siparişlerinizde kullanabilirsiniz. Not: Ben fırsat paylaşıyorum bana ayar çekmeye çalışan kişi beğenileri alıyor :) Önceden hediye kartı alan kişi de kampanyadan yararlanmış demek ki herkese olabilir Amazon'un keyfine kalmış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1940 -- 8 Ekim 2021; 12:54:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon Hediye Kartı ve Axess Kombo
-
-
bu 600 e 40 ın ekstra şartı var mıdır?Yeni hesaplaraydı sanki
-
İlk defa hediye kartı almanız gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kampanyayı bulamadım linki var mıdır @mert1940
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amisos55 -- 6 Ekim 2021; 13:18:56 > -
Konunun başlığını ilk defa Amazon Hediye kartı alanlara diye düzeltmeniz uygun olur...
-
Taksitle alınabiliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
link bu ama yeni hesapta bile uygun değilsiniz diyor, daha önce gift kart almadım.
www.amazon.com.trAmazon.com.tr: Hediye Kartlarıhttps://www.amazon.com.tr/b?ie=UTF8&node=26449615031 -
Haber veren arkadaşa teşekkürler. Kendi hesabıma yükledim, hemen 40 TL indirim kodu geldi ve çippara da yüklendi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
www.amazon.com.trAmazon.com.tr: Hediye Kartlarıhttps://www.amazon.com.tr/b?ie=UTF8&node=26449615031
bende neden 29 eylüle kadar yazıyor :)
-
elektronik kampanyasına saydımı peki hocam ?
-
Ben daha önce defalarca hediye kartı almama rağmen bu kampanyadan faydalandım. "İlk kez alma" gibi bir şart yok sanırım.
-
amazon indirim kodu kampanyasına baktım.son gün 29 eylül yazıyor.yanlış yere mi bakıyorum ben.siz nasıl alabildiniz indirimi?
www.amazon.com.trAmazon.com.tr: Hediye Kartlarıhttps://www.amazon.com.tr/b/ref=TR_Incent_GC_DP_All_ILM-XGL_600-40?node=26449615031&pd_rd_w=HpRHR&pf_rd_p=621e3e5d-8091-45f3-8002-06ab42467530&pf_rd_r=9DTS1ECHB9PCQ53CGM7M&pd_rd_r=dd0ca412-027d-4225-ac4a-0b9ff806b275&pd_rd_wg=GbZNc&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR
-
-
-
İkinciyi yapmadan bilemezsin.
-
Amazon'un sektörü elektronik değil Akbank için
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
alt tarafta tarih olarak ne gösteriyor. Ben de tıkladığımda 29 eylül görünüyor katıl dedim, maile onay geldi onda da 29 eylül diyor. Vermeyecekse hiç almayalım
-
-
O arkadaşa nasıl chip geldi elektronik kampanyasından? Ya başka kampanya var o zaman ya da farklı bir durum.
-
Tesekkurler alalim o zaman :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Konunun başlığını ilk defa Amazon Hediye kartı alanlara diye düzeltmeniz uygun olur... |
Benzer içerikler
- getir finans
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- katlanan chip para programı
- qnb 25 bin ödül
- teklifimgelsin kupon kodu
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- letgo güvenli ödeme
- apple müzik öğrenci
- kasım indirimleri ne zaman
- bim yazıcı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X