Hocam allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin durumumuz aynı uzun aradan sonra tekrar bez arayışına girmenin zorluklarını yaşıyoruz Şuanki piyasa bizim zamanımızdaki gibi değil en kral bez 80 krştu her zaman 50 krş a molfix alırdık Şuan premium care 4. 2.50-3 tl o bir defa hayal Biz molfix pure soft la başladık aynen devam ediyoruz no4 en son trndyl da 1.33 e bulduydum çeksiz çuksuz aldım Normal de 1.70 Geçen bez bitti stok da yoktu A101 in bezini aldım hiç fena değilmiş sleepy den kalın o da 1 tl tabi siz cilde en uygunu en iyi fiyata almak için deneyin Islak mendili 5tl nin altı sıcak fırsat slepy doğal organik molfix izotonik sulu bizim memnun kaldığımız ürünler tabi çeksiz 4 lü 5 li fiyatlar yok 8-9tl Geçen a101 den Unibayb 'nin 4x52 li paketini 16 tl ye aldım o da iş yapar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killforyou1981 -- 15 Aralık 2021; 0:50:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (962. sayfa)
-
-
Molfix'in mavi paketi nasıl yeşil paketten farkı var mı? Pure soft bulamıyorum son zamanlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sürekli molfix kullanıyoruz, ben bir fark göremedim.
-
Hocam önlem botanikayıda denemelisiniz bence. F/p ürünü. Prima premium alamıyoruz biz de artık. Bu idare eder.
Baby turcoda çok iyi önlemi deneyelim uygunsa 👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Baby turcoda iyi diyorlar bu doğadan yazanlar.
Benle arkadaşım baby turco kullandık 5 aylıktan beri maşallah iyi bez hepsiburdada çok iyi kampanyalar oluyo 1 alana 2. Si 1 tl dolap bez dolu aynı şekil ıslak mendilide çok iyi tabi bi molfix etmez ama fiyattada yarı yarıya fark var 😂😂
Sleepynin fiyat politikasından dolayı goona geçtik herhangi bir sorun yaşamadık güzel bez tavsiye ederim
iyi yapmışsınız hocam. Biz acemilikten prima premium aldık ilk. Artık içine ne koydularsa o bezin geri kalan hemen hepsini denedim. Sadece önlem bez pişik yapmadı. Fakat baby turco denemedik sleepy ile aynı demişlerdi o zaman. Ama iyi diye duydum tabi kullananlardan. Bez biraz şans işi. Prima aşırı pahalı o yüzden önleme geçtik gece hariç.
Slepy iyi bezde bok fışkırtıyor 2 3 bezden 1inde emişi düşük slepyde az kullanmadım kampanyalar oldukca ama baby turco daha iyi molfix > baby t. > slepy oldu sıralamam bide külot bez hiç sevmiyor bizimki hep cırt cırttlı kullanıyoruz.
SMA 3 kullanan varsa sene sonu indirimleri kapsamında Amazon zaman zaman 112 TL'ye satıyor 800 Gr olanı. Sepete ekleyip bekleyebilirsiniz.
-
İlk defa sleepy marka bez kullandık, bio natural olanı 80 li paketi 79.95₺ uygun görünce aldım şok marketten.
Bez balon gibi şişiyor anlam veremedim.
Baby turco doğadan daha iyi bu konuda.
Önlem botanika da güzel tavsiye ederiz. Yalnız yeni üretimleri alın eskiler biraz sıkıntılı diye duydum, paketin yan tarafında üretim tarihi yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 23 Aralık 2021; 11:12:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Sleepy 5 para etmez cidden. hepsiburada 2. 1 tl kampanyasi ile almistik bitsin diye ugrasiyoruz.
-
Biz goonla başladık memnundum. Sonra 3 numara bulamayınca e bebek yakın ,kendi markası var babyme bukadar memnun kalcagimizi düşünmezdim iki katı çiş topluo kaçırma pişik sizdirmazlik yok . Mağazada ikinciye yüzde 30 oluo genelde adedi 80 85 krs lardaydi en son. 4 numarası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Prima 4 numara 27li paketler a101de 24.9₺
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Islak mendil yenidoğan için ne kullanıyorsunuz arkadaşlar?
sleepy natural yenidoğan
Hocam Mart’ta doğacak oğlum için Molfix izotonik sulu olandan aldım.
biz yenidoğan ıslak mendili kullanmadık. temizleme pamuğu ve ılık su ile yıkadık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X