Şimdi Ara

Bebeler Fİrarda (Ss) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizimkiler cakallık yerine biraz oyunu dusunseler tam super olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Ladymag3_

Siz gülmeye devam edin ve sizin gibi gülemeyenleri hiç düşünmeyin.Adamlara kimsenin inanmadığını düşünüyorsunuz ama o kadar aptallar varki o siteye girip hackleniyorlar...

bu siteye girip hack yiyen adamlara aptal demen çok yanlıs çünkü o adamlar oyunda yeni oldukları için böle numaraları bilmezler ve yerler bu oyunun başında çoğu kişi kazık yemişdir bu oyun kazık yene yene öğrenilen bi oyun zamanında oyunun başında bir haylim vardı full fp set alıp üstümü başımı demir yapmak bide elime +1 bardish almak bunun için diesde ke zamanı full skleton keser cıkan opal safir kristal leri almaya satardıım fp seti dizdim ama bardish alamamışdım sürekli birikdirdim apol safir kristal ve nerdeyse +6 bardish alacak kadar para yapmışım ama bende oyun bilgisi yok ve hala bardish +1 almaya çalışıom tam adamla anlaşdım ama adam treadden bana bardish yerine bardish e benzeyen silahı kakalamışben şimdi aptal mı oluyorum bu numarayı orda yedim ve bi daha yemedim ben bilmesem keyloggerlı olcağını charı soycakların o mektup bana gelse o siteye girerdim bi hacklenirdim sonra gene öle bişeye inanılmıyacağını öğrenirdim senin dediğin laf bence çok apes kaçar bilmemek ayrı aptallık ayrı

• SewgiliOyuncu
    Daha Neler Göricez Bakalım
  • oha aynısının tıpkısı
  • Kendinlerini akıllı zannedip başkalarının Akılsız oldugunu zanneden belki yaşı büyük olan ama akıl yaşı küçük olan zavalllıların yaptıgı bir yöntem deneme...
  • quote:

Orjinalden alıntı: paris1

bizimkiler cakallık yerine biraz oyunu dusunseler tam super olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzarap

oha aynısının tıpkısı

Zor deil kanak iste 2.5saate sana aynısını çıkatıp dosyalarını getireyim.2.5saat diyorum ben biraz yavaşım danormalde pek uzun surmez.
  • Bi de 999y999z ye koy diyenler var.Benim progran on ugörünce seri numarasını 2 ye katlıyor sende 2 tane oluyor ama ban 1 tanesini vercen diolardı^^
  • kanka 999999999 koy ama aralarında virgül koy
  • geçen hafta geldi bana bir küfür bastım rahatladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vyl -- 8 Temmuz 2007; 14:02:16 >
  • bence çoğu kişi yemiştir
  • Oyuna Girdiğimde Koxp Cıkmıstırwww.----.com Sitesi Bedava 10 Gb Veriyo Diyenlerdende Bıktım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeNaNN

Siteye Girin Bakın Orjinal KnightOnline.com Sanarsınız

walla akılllı ol girme o sitelere geçende bi arkadaş koymuştu bilgisayara direk siteye girince keylogger ı yüklüodu bigün öyle bi siteyede girersin kfr etcem die sonra ağlarsın
  • LorD_AsPeNDoS
    Bu Karakteri Yaşından Kücük Arkadaşımız ''Numan'' Konusunda Alakasız Bi Şikayetde Bulunmuş Ve BeNDE oNA cVP verince Yediremedi VElet,Gurununa.Şimdi Burda Boş Boş Laf Sobesi Yapio.Devam ET Sanal Cocuk.
  • quote:

LorD_AsPeNDoS
    Bu Karakteri Yaşından Kücük Arkadaşımız ''Numan'' Konusunda Alakasız Bi Şikayetde Bulunmuş Ve BeNDE oNA cVP verince Yediremedi VElet,Gurununa.Şimdi Burda Boş Boş Laf Sobesi Yapio.Devam ET Sanal Cocuk.

o konudaki tartışmayıda buraya taşıma forumda yeni oldugn içn kuralları okumadın sanırm Konuı yanlış yerdeydi Numan ın Moderatörlüqü bırakıp bırakmaması ile knight online ın ne alakası var....açıklarsan sevinirm?

bide bide gurur demişsin işte buna gülerim.. senin 2 söledign laf içn benim gurur yapacak halim yok..herkesi kendin sanma..dedign gbi sanal alem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lome -- 8 Temmuz 2007; 14:37:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HitMeBaby

Way be Türk zekası işte

ne demek ıstıyosun sen ? Turklerın zekası dusuk mu ? Turkler gerızekalı mı ? ''Way be Türk zekası işte'' Ne Demek Istedıgını Acıklarmısn?
  • ama harbıden sıte cok profesyonel bence baya kısı kanmıstır
  • Bu Siteyi Cökertmeleri Lazım Cok Fazla Kişinin Canı Yanmadan.
  • quote:

Bu Siteyi Cökertmeleri Lazım Cok Fazla Kişinin Canı Yanmadan.

tabiii buLabilrlerse?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.