Şimdi Ara

BECEREN Köftecisi - Eminönü [Tadım Notum ve Fotoğraflar] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vallahi hocam gurbetteyiz hele ki Cin gibi berbat biryerde.Kofteler agzimi sulandirdi.Ancak o patates kizartmasina para istenmesine karsiyim.Avuc ici kadar bisey 5TL.
  • O nasil bi isim lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli önünden geçip gidiyoruz bir gidip deneyelim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: glikoz surubu

Vallahi hocam gurbetteyiz hele ki Cin gibi berbat biryerde.Kofteler agzimi sulandirdi.Ancak o patates kizartmasina para istenmesine karsiyim.Avuc ici kadar bisey 5TL.

Yokmu oralarda Türk lokantaları falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW M3 POWER

quote:

Vallahi hocam gurbetteyiz hele ki Cin gibi berbat biryerde.Kofteler agzimi sulandirdi.Ancak o patates kizartmasina para istenmesine karsiyim.Avuc ici kadar bisey 5TL.

var canakkale,desert rose,turkish mama gibi restoranlar ama pahali ve turkiyedeki lezzetin 1/4 u bile yok..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BMW M3 POWER

quote:

var canakkale,desert rose,turkish mama gibi restoranlar ama pahali ve turkiyedeki lezzetin 1/4 u bile yok..

Valla kötü bir durummuş ya.Allah yardımcınız olsun ne diyelim.Bu arada orada ne iş yapıyorsunuz?Süreklimi ordasınız?

• Kusra bakmayın arkadaşlar ama oraya kadar gideceksem gideceğim yer belli. Sultanahmet köftecisi.

Ayrıca hemen yukarıda Vedat Milor'un istanbuldaki en iyi köfte dediği namlı rumeli köftecisi var. Lakin benim ağız tadıma pek uymadı.

Köfte sıralamalarım

1.Sultanahmet Köftecisi ( lezzet-mekan-temizlik-ambiyans benim için buranın yeri ayrı )

2.MerkezEfendi Köftecisi ( lezzet olarak sultanahmetle aynı aşağı yukarı. ikisininde tarzları aynı. Bahatarsız köfteler. Burada porsiyon fazla,fiyat ucuz. Hal böyle olunca da sıra bekliyorsunuz)

3.Namlı Rumeli Köftecisi ( burada köfte tarzını pek beğenmedim,zaten sürekli annelerin yaptığı köfte tarzı. yani bahatarlı köfte. Evdede yıllardır yendiği için pek bir önemseme olmadı. 5-6 tane veriliyor,çook küçük köfteler. Kesinlikle doyurmuyor. Yeri sallantıda )
  • Sirkecide filibe ve rumeli köftecisini öneririm..gittikten sonra da bi kıyaslama yaparsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tşkrlr
  • böyle yerlerden kalite beklemem, adamların müşteri kaygısı yok daha ne olsun.

resimlerde de ultra klasik, sıradan köfte gibi görünüyor.

çok zorda kalmadığım sürece uğramayacağım yerlerden biri.
  • Bir beceren köfte ziyareti daha yaptım. Özlemişim.

Oturacak yer bulamıyorsunuz yoğunluktan. İçeride yer zar zor buldum.

Köfte lezzeti çok güzel ve farklı.

Köfte porsiyon 12 lira.

Piyazda güzel.

BECEREN Köftecisi - Eminönü [Tadım Notum ve Fotoğraflar]

• dostum madem eminönüe yakınsın sana bir yer tarif edeyim eminönünde mahmutpasa yokusunu çıktıktan sonra kapalı çarsı mahmutpasa kapısından ggirip hemen sola dön ilk sokaktan tekrar sola dön orda dönerci sahin usta var küçücük dükkan ama is yerim mahmutpasadayken abartısız söylüyorum 45 dakika bir döner için beklediğimi bilirim özel pide arasına sarıp veriyorlar açık ayranları da müthistir fiyatı pahalıdır en son yediğimde 12 liraydı sanırım ama yok böyle bir lezzet mutlaka denemelisin önereceğim bir diğer yer ise küçükçekmece cennet mahallesinde metrobüs durağının ayağında hemen ismi aklıma gelmiyor ama çöp sisçi oranın çöp sisinin de kesinlikle denemelisin 1O adet sisle geliyor ve öyle çöpçüdeki gibi küçücük çocuk oyuncağı gibi çöpler değil bildiğin mangal sisinde geliyor fiyat olarak 16 lira ama kesinlikle hakediyor bu 2 yeri deneyip incelemesini yaparsan sevinirim ben esimle gittiğim için fotoğraf çekmeye utanıyorum ayıp olur diye

• CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    dostum burayımı diyorsun ?

http://forum.donanimhaber.com/m_90451984/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

dostum burayımı diyorsun ?

http://forum.donanimhaber.com/m_90451984/tm.htm

Aynen orasi hocam

• Nimet abla milli piyango biletini aldıktan sonra Beceren Köftecisi'ne uğramamazlık olmazdı.

1.5 porsiyon istedim, 18 lira.

Her zamanki gibi kendine has güzel lezzeti var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 15 Aralık 2014; 8:47:49 >

• Beceren Köftecisinin sağında kalan ufak bir yol var. İlerisi küçük lokantalar dolu. 2.veya 3.dükkan bir lahmacuncu. Ahşap masaları var içeride küçük bir 2. katı var. Köfteyi birdahaki gidişinizde orada deneyin.

• Arkadaşlar ŞOK ŞOK ŞOK !!!

Beceren Köfte başka yere taşındı.

Sağ tarafta ki TEB bank'ın yanında ki aralıktan ileri doğru gidin

sol tarafta girişi,

2 kat yukarı çıkın orada.

Eski yer ile kira'dan dolayı anlaşmazlık çıkmış. Oraya gözleme ve nargile cafe açılmış.

Yeni yer çok uzak geldi banai hele hele 2 kat çıkmak hiç hoş değil direkt girmek varken.

2 ay olmuş oraya geçeli nisan 2015 ortasında geçmişler.

öğlen var ki olmasına rağmen dükkan SİNEK AVLIYORDU, 1 ALLAH'IN KULU MÜŞTERİ YOKTU.

KÖFTELER HÜSRANA dönmüş, kesinlikle harcı hazırlayan kişi oradan ayrılmış yoksa aynı el bunu yapamaz im-kan-sız.

taze ızgara olduğundan bile şüpheliyim, sanki BİM KÖFTESİNİ ALMIŞINIZ tavada ısıtıp servis ediyorlar.

üstüne patetes örtüyorlar kamufle etmek için, çok kara kara idi köfteler.

iç tasarım iyi ama köfte ve yeni lokasyon bitirmiş işi.

devamla kasada suran bey bile dışarda müşterileri buraya yönlendirmeye çalışıyor ama sonuç içerde kimse yok.

burada fazla dayanabileceğini düşünmüyorum.

Tarihi köfteci resmen göz göre göre gitti.

Beceren köfte benim için BİTTİ gibi birşey son köfte harcından sonra.

15 TL porsiyon.

// çevredeki LCW gibi kurumsal firmaları bağlamaya çalışıyorlar öğlenle burada yemek yesinler diye.

Sulu yemek koymuşlar ekstradan yeni mekanda.

Eskiden ekmekleri açık tabakta verirlerdi müşteri boldu, şimdi kapalı kutuda veriyorlar müşteri gelmediği için kuruyor ekmekler diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 19 Eylül 2015; 19:22:25 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.