arkadaşlar kahraman karakterini kullanıyorum ve 37 lvl im.. ama hala beceri kitabı okuyamadım.. her denememde bu kitabı okuyacak yetenekte değilsin uyarısı veriyor.. onun seviyesi mi var yoksa yöntemi mi ben çözemedim.. biri anlatırsa sevinirim.. benden düşük leveller çatır çatır şekilli ışıklar saldırılar yapıyor..
%10 falan EX kas öyle oku. BK okumak için az da olsa ex gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ex ne demek.. ben bu oyunun çoğu terimlerini anlamıyorum
Konu troll değilse yeteneğin M1 yani master seviyesine çıkmamış demektir. Veya başka karakterin beceri kitabını okumaya çalışıyosundur
savaşçı karakterini kullanıyorum hile kullanmıyorum onun için M1 seviyesine nasıl çıkabilirim veya kaç olmam gerek
Kardeşim beceri puanın 17-20 arasında m1 olacaktır. Her seviye aldığında sana 1 tane puan gelecek. Beceri aldığın zaman bütün becerilere 1 puan verip geri kalan tüm puanları ''hava kılıcı'' becerisine vermen iyi olur. Yeşil ışınlı kılıç var ya, işte o. En ideal master puanı 17'dir. Eğer 17 puana ulaştığı halde m1 olmadıysa daha fazla puan vermek yerine ''yaşlı kadın'' npcsine gidip becerilerini sıfırlayıp tekrar deneyerek 17'de master yapman çok büyük avantaj sağlar. Beceri sıfırlaman için 30 levelin altında olman gerekiyor. Çok karışık bir mevzu olduğu için bu kadar anlatabildim, inşallah iyi anlatabilmişimdir.
anladım yani artık zor diyorsun.. peki yeni bir karakterle tekrar başlamayı düşünüyorum sence hangisini seçiyim
Savaşçı/bedensel veya Sura/büyülü silah karakterini seç. Suranın savunma becerileri olduğu için parasız, itemsiz biri için daha tercih edilebilir. Statü ve beceri dağılımı nasıl yapılıyor googledan bak, onlarca rehber var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme