< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hızlı okuma ve yks
-
-
Lisede gitmiştim, hızlı okuma teknikleri ile okuduğunu üstünkörü anlıyorsun. tyt'de işe yaramaz.
odaklanma için de psikiyatri uzmanına git, benim sorunumu çözdü.
-
Bende kesin okb var. Dikkat eksikliği de olabilir okulda adamakıllı ders dinlediğim nadirdir. 2.mezun senemdeyim depresyonum da olabilir başka takıntılarım da var bağımlılıklarım vs. Arkadaşlarım git diyo ama bende bi korku var bu psikiyatrik ilaçlar beyin kimyasıyla alakalı ya acaba bi negatif etkiyle karşılaşır mıyım diye çekiniyorum ne önerirsin bana?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben gittim negatif bir etkisi olmadı. Sana da gitmeni öneririm.
-
Devlet miydi özel miydi gittiğin? Devlete gitsem olur mu?
Gerek yok
devlete gittim.
bende hep yoktu ama son birkaç aydır odaklanma sorunum vardı. Dedim böyle böyle ders çalışamıyorum, daha önce üni sınavında iyi bir derece yaptım eskiden 10 saat çalıştığım oluyordu ama artık 30 dakikadan fazla bakamıyorum diye anlattım. adhd olsa çocukluktan itibaren ortaya çıkardı, bu zamana kadar başarılı olduysan bu ihtimali pek göz önünde bulundurmuyoruz tarzı şeyler söyleyip özelde moxo testi yaptırmamı önerdi. neyse testi oldum ortalamanın çok üstünde bir sonuç çıktı.
Aslında amacım ritalin concerta falan almaktı ama adhd olmayınca vermedi, antidepresan yazdı 1 ay 10 mg 2. ay 20 mg oldu. okb belirtileri geçti, konsantrasyon da artmaya başladı. okb ve depresyon sebepli konsantrasyon eksikliğin varsa gitmen gerek yoksa bir halt anlamıyorsun çalıştığından da.
-
okb belirtilerin nasıldı?
-
Her işte mükemmelliyetçilik
simetri ve hijyen takıntısı
sürekli olumsuz düşünceler; dk başı telefon cüzdan kontrol etme vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galiba.
doktora git derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X