Bildirim
Beceriksizim verilen komutları algılayamıyorum.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Önce bir psikoloğa görün tıbbi bi durum var mı bi anlaşılsın. Komutları algılayamıyorsan kulağına su kaçmış numarası yap ya da duyamıyorum falan de zaman kazanmış olursun. Joker kelimeler de üretebilirsin duruma göre "hava çok kötü bugün" gibi. Olmadı uykusuz olduğunu veya kullandığın ilaçların halsizleştirdiğini faşan bahane et. El vw göz kordinasyonun için masa tenisi öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doktora görün. Sağlıklıysan refleks ve el ayak kordinasyonunu geliştirecek sporlara yönel.
quote:
Orijinalden alıntı: Cisco Ramon
Önce bir psikoloğa görün tıbbi bi durum var mı bi anlaşılsın. Komutları algılayamıyorsan kulağına su kaçmış numarası yap ya da duyamıyorum falan de zaman kazanmış olursun. Joker kelimeler de üretebilirsin duruma göre "hava çok kötü bugün" gibi. Olmadı uykusuz olduğunu veya kullandığın ilaçların halsizleştirdiğini faşan bahane et. El vw göz kordinasyonun için masa tenisi öneririm
Hocam 2 senedir masa tenisi oynuyorum net bir şekilde okulun en yeteneksiz oyuncusuyum. -
2 yıl sürekli oynuyomuşsun gibi söylemişsin. Düzenli pratik lazım
beynini çalıştır.sürekli pc başında boş vakit geçirip köreltme,kitap oku matematik çöz el işleri falan yap
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X