Şimdi Ara

Beceriksizim verilen komutları algılayamıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana verilen komutları algılamada güçlük çekiyorum.El beyin kordinasyonum 0 bu durumu nasıl düzeltebilirim.Cesaretsizliğe de yol açıyor bir şeyi yaparken acaba başarızmı olurum sonra laf mı atarlar diyorum.Şu dünyadaki saflığım uyuşturucu bağımlısı olmaya başlamış bir insan gibi.

• Önce bir psikoloğa görün tıbbi bi durum var mı bi anlaşılsın. Komutları algılayamıyorsan kulağına su kaçmış numarası yap ya da duyamıyorum falan de zaman kazanmış olursun. Joker kelimeler de üretebilirsin duruma göre "hava çok kötü bugün" gibi. Olmadı uykusuz olduğunu veya kullandığın ilaçların halsizleştirdiğini faşan bahane et. El vw göz kordinasyonun için masa tenisi öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktora görün. Sağlıklıysan refleks ve el ayak kordinasyonunu geliştirecek sporlara yönel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cisco Ramon

Önce bir psikoloğa görün tıbbi bi durum var mı bi anlaşılsın. Komutları algılayamıyorsan kulağına su kaçmış numarası yap ya da duyamıyorum falan de zaman kazanmış olursun. Joker kelimeler de üretebilirsin duruma göre "hava çok kötü bugün" gibi. Olmadı uykusuz olduğunu veya kullandığın ilaçların halsizleştirdiğini faşan bahane et. El vw göz kordinasyonun için masa tenisi öneririm

Hocam 2 senedir masa tenisi oynuyorum net bir şekilde okulun en yeteneksiz oyuncusuyum.
  • 2 yıl sürekli oynuyomuşsun gibi söylemişsin. Düzenli pratik lazım

• beynini çalıştır.sürekli pc başında boş vakit geçirip köreltme,kitap oku matematik çöz el işleri falan yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu tuşlar ne işe yarıyor???
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.