Şimdi Ara

***BECOME LEGEND FACİASI PSP'DE PES2009*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baktım ya baktım ps 2 de de baktım olmuo beyler please hepl me
  • Bence PES 2009 PSP'de yine aynı , hiç olmamış. Konsolda veya PC'de oynayın , ben PC'de kamera Wide'da oynuyorum , çok rahatım. Kameranın görüş alanımda olmadığım zaman ya Auto - Move yapıyorum ya da haritadan kendimi kontrol ediyorum.

quote:

Orjinalden alıntı : xavi06
    bende su anda oynuyorum ve gercekten cok buyuk zevk alıyorum...kamera acısını normal sectım ve cok guzel oldu...newcastle da oynuyorum hatta 3 golum var devammmm..

Hocam bende Newcastle'dayım. Gol kralıyım şu anda ligde. Center Forward oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 28 Kasım 2008; 19:22:31 >
  • yazık ya bizi üzdüler Biz PSP ciyiz kardesım bızde en ıyısını ısteriz...
  • Bence kamera dısında harika premier ligte asist kralı oldum newcastle ı ligte 3. yaptım 3 kez en iyi 11 e secildim simdi barcelondayım
  • ohh maşşallah valla sen ii mişsin hocam...

Ps 2 de de adam hemen yoruluyor :(
  • ben onu düşündüğümden ilk başta stamina ya verdim 10 puan falan
  • daha sonra geliştiremezmiyim taaa RODA(hollanda ligi) lara falan gittik :)
  • arkadaslar ne speed ne shottttt BUTUN PUANLARINIZIN ALAYINI STAMINIA YA BASIN!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

arkadaslar ne speed ne shottttt BUTUN PUANLARINIZIN ALAYINI STAMINIA YA BASIN!!!

o zamanda kalenin dibinden taça atıyor topu
  • yok daha neler abi o zamanda adamın herseyı gerilio bak şimdi
    STAMINA
    SPEED
    SHOT
    PASS hepsine biraz biraz koycaz sanırım olmuyo yoksa :)
  • stamina bi 75 üzeri olacak hacı yoksa tek yarı oynarsın hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slyman_b -- 2 Aralık 2008; 21:40:12 >
  • aynen öle depar atmaya tırsıom varmı böle bişey ya :(
  • zamanla gelişecek sanırım özellikler. çok oynayamıyorum ben
  • bi messi olmak istiyorum ya barcada manchester da banko olmak istiom milli maçlarda banko çıkmak istiom :) kaç sezon oynayacagız bakalım
  • ben milana gitsem yeter
  • yok abi yok oyunun başında SAKIN HATA YAPMAYIN

--STAMINIA
    --SHOOT
    --SPEED
    --POWER bunları unutmayın

benım gibi speed 94 leyıp heyecanlanırsnız :(((( ılk yarı veya sadece 30 dk nefesınız yeter oynarsınız
  • Beyler bakın oyun zevkli fakat stamina biraz yetersiz oda zamanla olucak ben body balance ı 92 lerde yaptım kolay kolay top kapamıyolar yavaş olsanız bile dier kalanlarıda hıza falan ekledim şun 2014-2015 sezonundayım ve barça dayım daha önce şampiyonlar ligi(europen champions)ndede oynadım şampiyonda oldum 24 yaşındayım 225 maçta 232 gol attım herşey süper gidioo ama resmen insan üstü bi performans göstermeme rağmen milli takıma seçilemedim ya milli takıma seçilme yoq pc deki gibi yada daha fazlasını yapmamı istiolar 300 maçta 600 gol falan :) milli takıma seçilme warsa devam edicem yoksa bırakıcam doydum çünkü bu genç yaşta herşeyi yaptım:D:D
  • Ps3'de güzel aslında.

Ama kadroya hiç giremedim yarım sezondur.

Çok zor.
  • milli takıma girme konusunda bi bilgisi olan yazsın lütfen!!
  • Arkadaşlar PES 10 Psp için ne zaman çıkıyor?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.