Şimdi Ara

***BECOME LEGEND FACİASI PSP'DE PES2009***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her konsola çıktı tamam hayırlı olsun hersey çok gusel world tour da var o da çok gusel ama become de camera açısı EZİYET açısı yada bılenler varsa yazsın o camerayla oynamakla oynadıgınız adamı geliştirmenız mumkun değil.özürlü gibi ofsayt çizgisini sabit çizecegınıze WİDE koysaydınız (veya var da ben bulamadım) da adam gibi cameradan oynasydık...

Arkadaslar bu böle gitmez ya :) bişey yapmalı rahatlıkla oynayabılen var mı ya

• Maç esnasında Ofsayt çizgisi ve adamın altındaki ok kapatılabiliyor.Onun dışında gerçekten iğrenç bir kamera...Konami den nefret ediyorum.Akıllı düşünemiyorlar...
  • ben normal wide cameradan oynuyorum hakkaten çok kötü.

ayrıca acaip buglar var. örneğin bir tek ben become legendda 1 gol attım fakat maç 3-1 bitti yenildim. kupadan elendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 21 Kasım 2008; 14:53:55 >

• Gerçekten Become A Legend modu hiç güzel olmamış.

Master lige devam.

• ya bunun çözümü yok mu millet kusar artık o zaman pes her turlu bitik o zaman PSP de...

biz ezikmiyiz nieee ya her konsola gelınce hersey 4 4lükte
  • Pes2009 ve Fifa2009 Ps3'de oynanır.

• kamerayı normal yapacaksın, player yada ball diye set edersin
    O zaman yandan wide gösteriyor. Oyuncuyu takip ediyor devamlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence o kadar kötü değil abartıyorsun her maçta 6.5 puan falan alıyorum ben
  • normal kameradan oynanınca zevkli oluyor bayağa, beni sardı oldukça, Siena'da ilk 11 çıkıyorum hep, AMC oynuyorum.
  • Keşke şampiyonlar ligide olsaydı.

• abi nasıl yapcaz sorun orda :(
  • @pasha_kubilay become a legende tekrar başla new game de ordan seçenekler sunuyo başlamadan orda camera seçiyorsun ve bi daha değiştiremiyorsun ordan yap mecburen baştan başlayacaksın
  • :((((
    yıktın beniiiiii ta derinden ellerime kelepçeler vururnnnn ahhhh gel vefasıızz gel vicdansızzz herneyse
    :))

çok saol hocam beni yıktın sebebide gayet açık baştan başlamam...

ya bunu bu kadar adam düşünüyoruz bunlar nie kasıyor bu kadar
  • baştan başlamana gerek yok oyunun menüsünden kamera değiştirilebiliyor
    general settings e gir orda bulursun become a legend menüsünden
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

ben normal wide cameradan oynuyorum hakkaten çok kötü.

ayrıca acaip buglar var. örneğin bir tek ben become legendda 1 gol attım fakat maç 3-1 bitti yenildim. kupadan elendim

bu bi kupa maçı olsa gerek 2 ayaklı bi maç ilk maçı 3-0 kaybetmişsin ikinci mçı 1-0 almana rağmen elenmişsin ama oyuncu değiştirme bugı çok iğrenç bi bug insanın oynayası gelmio açıkçası

• evet kupa maçıydı ama kupanın ilk ayağıydı. önceden lazioyla maç falan yapmamıştım

bu olaydan sonra bıraktım oynamıyorum zaten
  • sonuç Hiç beklenmeyen kötülükte sanırım
  • arkadaslar son sorum ya bır de şu ofsayt çizgisini kaldıralım ya sankı bız bılmıos ofsayt ne demek.kocaman sarı çizgiyi asmışlar oraya...

PS 2 DE DE VAR AYNI SORUN PS 2 DE DE ÇÖZENLER Lutfen yazsın o sarı çizgiden nefret ettım...
  • options da var o ofsayt çizgisini kaldırabiliyorsun maç sırasında bak options a iyice
  • bende su anda oynuyorum ve gercekten cok buyuk zevk alıyorum...kamera acısını normal sectım ve cok guzel oldu...newcastle da oynuyorum hatta 3 golum var devammmm..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.