Yaklaşık 1-2 saat önce tuvaletimi yaparken elektrikler gitti. Normal bir şekilde tuvaletimi yapıyordum, birden ışıklar gidiverdi. Ben ileri derecede karanlık fobisi olan bir insanım. Karanlık bir ortamda kaldığımda titreyip nefessiz kalıyorum. Zaten insan tuvalette çok savunmasız bir durumda oluyor; ki üstüne ışıklar gidince yaşadığım korkuyu siz düşünün. Yarım saattir hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Gerçekten artık bu elektrik kesintilerinden bıktım. Manevi tazminat davası açma hakkım var mıdır?
gece gece gülmekten yıkıldım komşular geçmiş olsuna geldi.
kardeş ben doğuda yaşadım hergün yeminle 3-4 saat elektrik yoktu. tuvalete ışıklar sönünce yanan ışıldak takmıştım. hayır maazallah deliğe filan düşeriz diye. sen tedbirini al genç.
" Yaklaşık 1-2 saat önce tuvaletimi yaparken elektrikler gitti. Normal bir şekilde tuvaletimi yapıyordum, birden ışıklar gidiverdi "
şu kısmı okuyunca aklıma geldi birden. belki sorun sizdedir bizde normal yapıyoruz ama elektrikler gitmiyor. belki sizin boşaltım sisteminizin tazyikinden elektrik şebekesi sarsılıp geçici arıza veriyordur. kabul ediyorum espiri çok boktandı ama konuyu zaten bok götürüyor arada kaynar gider dedim.
Açsan bir sey degismez ariza vardi derler gecerler
Var evet manevi tazminat davası açma hakkınız. Ama bu sizin zenginleşmenize araç olamaz. Ama mesela 3 kuruşluk bir dava açabilirsiniz.
BEDAŞ, devlet tarafından yetkilendirilmiş elektrik dagitimi yapan bir şirkettir. Devletten aldığı ruhsatla faaliyet gösteriyor. Ama olumsuz neticelerle karşılaşmamak için bir avukatla anlasin mutlaka.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme