Şimdi Ara

Bedava 16000 IP ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LoL'e başladığımda ilk açtığım hesabı bırakıp başka bir hesap açmıştım. Bugün o hesabın maillerini karıştırırken 24.11.2011 tarihli bir mail buldum. Mail şöyle :

Greetings xxxx

It's recently come to our attention that due to a minor, temporary bug in our system, your account has recently been credited with an extra 8000 IP.

This was a limited error and didn't expose your account to any privacy risk, but as a result of some administrative cleanup on our end, you've received some stuff! Since it was our mistake, we encourage you to consider the IP to be a gift from us at Riot to you!

We apologize for the inconvenience and thank you for playing League of Legends!

Sincerely,
    Riot Games

İnanmadım tabi sonra hesaba girdim manzara bu
     Bedava 16000 IP ?

Şans mı şanssızlık mı bilemedim ben ne yapacağım bunu yahu ticketla TR'ye atarlar mı acaba

• İyimiş
  • hediye rp verilmiş işte sana 1 şanssızlık durumu yok ortada bak keyfine
  • Photoshop bilmeyenler yapmasın lütfen !

Komik duruma düşüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Photoshop bilmeyenler yapmasın lütfen !

Paintte düzenledim hocam. Photoshop yeteneklerim bu kadarla sınırlı. Maili de koydum oraya daha ne yapabilirim ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrowStalker

quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Photoshop bilmeyenler yapmasın lütfen !

Paintte düzenledim hocam. Photoshop yeteneklerim bu kadarla sınırlı. Maili de koydum oraya daha ne yapabilirim ki ?

Alıntıları Göster
    Bıraktıkdan ne kadar sonra geldi bunu söyle bi ona göre westtedeki hesabı bırakıp trye geçiyorum ip gelince geri dönerim

• Hass.. İyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Hass.. İyiymiş
    Champ skin silinmişti bazılarının bi ara o zamanda böyle bi ödül vs veriliyodu ordan gelmiş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

Bıraktıkdan ne kadar sonra geldi bunu söyle bi ona göre westtedeki hesabı bırakıp trye geçiyorum ip gelince geri dönerim

28.09.2011'de kaydolmuşum. Sadece giriş yapıp bırakmıştım oynamadım bile. NA olduğu için transfer de etmediler. IP 24.11.2011'de gelmiş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

28.09.2011'de kaydolmuşum. Sadece giriş yapıp bırakmıştım oynamadım bile. NA olduğu için transfer de etmediler. IP 24.11.2011'de gelmiş

Alıntıları Göster
    Bırak o painti evlat.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Arkham Knight

Bırak o painti evlat.

Alıntıları Göster
    Fontların etrafındaki pixellenmeyi saymazsak iyi yapmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dakican

Burda sizi kandırsam elime ne geçecek ? Sadece başıma gelen ilginç bir olayı anlatmak istedim. Mailin ss'sini de atayım istersen ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dakican

Burda sizi kandırsam elime ne geçecek ? Sadece başıma gelen ilginç bir olayı anlatmak istedim. Mailin ss'sini de atayım istersen ?

Alıntıları Göster
    paint :D
  • Bir kiside dememiski "mesajda 8000 lp yaziyor ama resimde 16000 var ne ayak ?" diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrPresident

Bir kiside dememiski "mesajda 8000 lp yaziyor ama resimde 16000 var ne ayak ?" diye

Tam bende bunu yazacaktım ki yorumunu gördüm :) Oldu o zaman bende de 22k IP var çekeyim ekran görüntüsünü uydurma da bir yazı yapıştırayım beleş diye bağırayım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataymy

quote:

Bir kiside dememiski "mesajda 8000 lp yaziyor ama resimde 16000 var ne ayak ?" diye

Tam bende bunu yazacaktım ki yorumunu gördüm :) Oldu o zaman bende de 22k IP var çekeyim ekran görüntüsünü uydurma da bir yazı yapıştırayım beleş diye bağırayım :D

1 level hesap 0 XP ve 16k IP. Sence oyun oynayarak yapmış olma ihtimalim var mı ?

Edit: Ben de oraya takıldım zaten herhangi bir bug olma ihtimali yok 1-2 kere giriş yapılmış bir hesap ve mailde 8000 yazıyor ama 16000 vermişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrowStalker -- 21 Kasım 2012; 9:57:56 >
  • quote:

quote:

quote:

1 level hesap 0 XP ve 16k IP. Sence oyun oynayarak yapmış olma ihtimalim var mı ?

Edit: Ben de oraya takıldım zaten herhangi bir bug olma ihtimali yok 1-2 kere giriş yapılmış bir hesap ve mailde 8000 yazıyor ama 16000 vermişler.

Alıntıları Göster
    hemen karalamaya kalkıyorsunuz boşver aga sen takma bunları champ ve skin silinmişti bir ara ondan boyle bırşey yapmışlardı o olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: mertkral1907

hemen karalamaya kalkıyorsunuz boşver aga sen takma bunları champ ve skin silinmişti bir ara ondan boyle bırşey yapmışlardı o olabilir

Teşekkürler hocam. Keşke gerçek hesabıma atsalarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xyadhos

Alıntıları Göster
    O zaman hayırlı olsun DrowStalker :D

Güle güle ez :D
  • quote:

O zaman hayırlı olsun DrowStalker :D

Güle güle ez :D

Alıntıları Göster
    Şans Seviyesi : %0.00
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.