olala için 23 ekimde fişi yollamıştım, 1 saate çekkazan onayladı, opet de bugün (27 ekim) puanları tanımlamış.. |
Bedava 440TL Akaryakıt ya da Dondurma&Kek&Sakız&Şekerleme (Opet+ Çekkazan içerir) (3. sayfa)
-
-
OLALA kampanyası bitmiş sanırım. Sıcak fırsatlara düşen her kampanya ÖLUYOR yazık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 27 Ekim 2023; 18:56:48 > -
2 ayrı numaradan kampanyaya katılsak tek araçta tüm yakıt kodlarını kullanabiliyor muyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tek seferde olmaz bence, iki kez pompa açması lazım
O dert değil gerekirse 2 ayrı gün bile yüklenir de. Numarayla plakayı eşleme gibi bir şey var mı onu merak ettim
Yok
Algida kotası dolmuş mudur acaba?
Soran vardı sanırım bana bugün Sms geldi. Opet puan 100+100 tl yatmış.
-
algida bayagı boykot edılmıs.. dolaplarda urun yok
eden eder laf soylemem.. etmeyen de etmez hakkıdır
sorun ikiyüzluluk
-
başlık eksik olmuş aslında
2x algida 200
3x olala 120
2x oneo 80
2x kanky 60
2x olips 40
1x nesquic 75
600 harcamaya 575 kazandım ben tek telefondan
-
Kullanırsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bittiğini nasıl görüyorsunuz hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uygulamada görünmüyor çünkü
biten kampanyalar
Burada şu bu kampayaya katıldım diyenler güncel bilgi vermiyor eskiden katılmışlar o nedenle başlık adı değiştirilmeli çogu bitmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 2 Kasım 2023; 9:14:1 > -
bugün fiş yükledim 2dk içinde onayladılar, çok hızlı sistem. tek fiş için 2*100 geldi.
tekrar alışveriş yapmak için başka numara ile opet'e kayıt oldum ama aynı plakayı kabul etmedi şimdi, plaka girmeden aynı araçta 2 opet hesabından puanları kullanabilir miyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Kasım 2023; 15:46:6 > -
Bitmiş diyorsunuz ancak kampanyalar hala aktif görünüyor uygulamada?
Tekrar olala geri dondü uygulamadada yoktu dönünce mi yazmak aklınıza geldi günler sonra ???
-
Yo mesajını yeni gördüm akıllı karşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X