Şimdi Ara

BEDAVA !!!!! 70 EKRAN VESTEL VE 55 EKRAN SEG TÜPLÜ TV ( VERİLDİ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEDAVA !!!!! 70 EKRAN VESTEL VE 55 EKRAN SEG TÜPLÜ TV

Öğrenciler önceliklidir........... Evde boş yere yatan 70 ekran Vestel pip özellikli çalışır tüplü tv ve camlı alt kabini ile birlikte...

Aynı zamanda 1 adette 55 ekran Seg marka tüplü tv öğrenciler öncelik sahibi olmakla birlikte bedava verilecektir..

Talip olanlar İstanbul / Beylikdüzü'nden elden teslim almak zorundadır.. Bütün hepsi tek bir kalemde verilecektir ayrı ayrı uğraşmayalım..

İhtiyacı olan öğrencilere duyurulur..

ÜRÜNLER emrah1982 ADLI ARKADAŞ'A VERİLMİŞTİR..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 12 Mayıs 2014; 9:26:26 >

• Hocam iyi güzel yapmışsın da öğrence elden aldıktan sonra nasıl taşıyacak onları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASP

Hocam iyi güzel yapmışsın da öğrence elden aldıktan sonra nasıl taşıyacak onları

Elde tasinirmi arkadasim akil var mantik var. Bir araba bulacak gelecek eve alacak.

• Klasik türk i?te adam bedava veriyor daha nasyl ta?ysyn diyorsunuz. Buda sadece türklere özgü bir?ey i?te.

Tebrik ederim hocam. Sizin gibi insanlary görmek gerçekten mutluluk veriyor insana.

• helal olsun
  • Mitra kullanıcısına yanıt
    Tüplü televizyonda ps2 oynadım yakın zamana kadar. Çok züğürt geçti öğrencilik yıllarım, içlendim be hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DownClock01

Tüplü televizyonda ps2 oynadım yakın zamana kadar. Çok züğürt geçti öğrencilik yıllarım, içlendim be hocam

zü?ürt geçmi? hakikaten hocam biz Ps nin yüzünü göremedik okulda ;))

• MuratKayaa kullanıcısına yanıt
    Şöyle anlatim, PS3+LCD Televizyonların olduğu cafelere değilde, PS2+tüplü televizyonların olduğu cafelerdeydik genelde
  • DownClock01 kullanıcısına yanıt
    Öyle olur :) winning eleven 9 vazgeçilmez oyunumdu hocam :)) brezilya ne takymdy ama

Aynen hocam katılıyorum. Brezilyadaki Luis Ronaldo tek başına bir efsaneydi zaten.
  • Güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.. Ama hala bir çıt yok oysaki bu civarda çok üniversite veya kampüsü var ihtiyacı olana gitsin işte.. 70 ekranın alt kabinini de veriyorum artık daha ne yapayım????
  • Hocam gel bnde ps 2 leri getireyim sizin evden elektrik çekip kapıda oynatalım :D

• Insanların anılarını hatırlattığınız için tskler :-) bu arada bende tüplü ps2 kafelerinde az oynamadım bi bakımdan eski günlerimi hatırladım we9 ne oyunda arkadaş daha pcde emulatorle oynuyorum :-)

• Ögrenci değilim ama memleketten ev aldi babam talibi cikmazsa beklemedeyim

• Biz tüplü tv ile Futbol oyunu deyince, Commodore 64'te "Emlyn Hughes Soccer" gibi oyunları hatırlarız.
    Yaşlanmışız demek ki...

• işte budur öğrenciye ülkemizin milli Dinamiği olan öğrencilerimize bunun yapılması lazım

• Daha ne yapsın. Tebrikler ,güzel bir davranış..
  • tebrikler hocam.

• PM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.