Ben kodu alalı 24 saati geçti. Ancak Money uygulamasında kodu her girdiğimde “Kampanyanız kaydedilmedi” uyarısı alıyorum. Bunun çözümü nedir acaba ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bedava Algida dondurma (Migros) (31. sayfa)
-
-
Dün money uygulamadan tanımladığım kodlar hâlâ düşmüyor bitirdiler mi yoksa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim üye olduğum hattıma açık migros üyeliği yok ondan mı bedava dondurma ile ilgili kod vs alamıyorum. Ben bir kod gelir onu hesabıma eklerimmdiyordum ama direkt hesaba mı tanımlanıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
web/mobil siteden kod alınmıyor mu artık? banner kalkmış sadece uygulamada var
-
Hocam bende sanal markette stokta gözüküyor o vanilya karamel. İsterseniz takas yapalım size 1 tane cornetto classiclerde düşüren koddan 1 tane de max kral şakir verebilirim. Bunları aldım da kullanamadım 1 hesapta 1 dondurmayı 1 kere alabiliyormuşuz ondan ötürü.
Hocam merhaba. Ben hesaba tanımlamıştım kodu. Siz söyleyince baktım stoğa girmiş burda da. Alamazsam sizi bilgilendiririm takas yaparız.
benim bir migros hesabında hiçbir dondurma düşmüyor nedense, kasada düşer mi bunlar acaba. daha önceki kampanyalarda buna kod tanımlayıp kullanıyordum yine
-
Aynı şekilde iki gün oldu eklediğim kodları kabul etti ama düşmüyor hesapta sıkıntı var muhtemelen
Aynen bazı hesaplar öyle. Bende de bir hesapta dondurmalar düşmüyor. Özellikle Cornetto ve Nogger sıkıntı oldu bende.
-
Kampanya bitmiş galşba yok artık kod almak
Dün ben hemenden aldım kornetto disk karamel/vanilya düştü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 24 Temmuz 2022; 18:16:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi denedim jetkasada da düşmedi parayla aldım
Ilginç cidden hiçbir dondurma düşmüyor bu hesapta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 24 Temmuz 2022; 19:13:44 >
Uygulama veriyor sadece siteden banner i kaldırmışlar
Uygulama veriyor derken, algida ile kazan uygulaması yeni dondurma kodu veriyormu?
Sadece arkadaşına hediye gönder linkleri koda çevriliyor diye biliyorum.
Birkaç arkadaş uygulamadan kod alamadıklarını yazmıştı.
Eger alinabiliyorsa boşta bir tel numarası var onunla üye olup kod alayım
Ben bugün aldim, twister verdi ama kazandiklarim bölümüne 2-3dk sonra düşüyor onun dışında bir sorun olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 24 Temmuz 2022; 23:20:24 >
Şimdi bide ben deneyeyim o zaman haberdar ettiğin iyi oldu kıymetli dostum
Alabildiniz mi ben alamıyorum
Aynen bende alamadım.Tıklanacak olan (alta eklediğim) görseli uygulamada bulamadım.
Edit: @b0Ni arkadaşımızdan aldığım son bilgiye göre görseli kaldırmışlar.Muhtemelen gece 12:00 dan sonra kaldırılmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 25 Temmuz 2022; 1:3:5 >
cümbür cemaat 1 beleş dondurmanın peşine mi düştünüz :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X