< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bedava Algida dondurma (Migros) (29. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Az önce aldım hocam biraz bekleyin gir çık yapın görünüyor hediye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Galiba telden kaynakli ayni cihazdan vermiyor hocam sabah iki yeni nodan denedim hala gelmdi bise
Algida ile Kazan uygulamasında biriktirdiğimiz puan ile uygulamadan dondurma aldığımızda bakkal kodu mu veriyor, Migros kodu mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakkallarda gecerli hocam ama hicbir market bakkal vermiyor. Keske migroslarda gecerli olsa
Başına gelen oldu mu bilmiyorum merak ettim, ürünleri toplu sanaldan vereyim diyorum da Nogger ekledim bugün sanalda düşmüyor. Mağazada düşecektir ancak alıp gelene kadar erimesin diye sanaldan siparişini geçecektim. Süre geçince biraz sanaldan da düşme durumu oluyor mu deneyen oldu mu?
-
Gökkuşağı düşüyor
Frigola var nugger varsa alayim
Maalesef, takas yaptım.
-
Bende frigola var ama takas olayı nasıl bilmiyorum paylaş diye bir şey var onu mu yapıp vereceğim?
Evet paylaş diyip link istediğiniz kişiye atabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geldi mi hocam düzeldi mi sorun ?
-
Sıcak Fırsatlar bölümünde Çek-Kod-Hesap Alımı-Satımı-Takası-İsteği yasaktır, bu nedenle ilgili mesajlar silinmiştir.
İstek, paylaşım ve Takas teklifleriniz için lütfen Çek Satış bölümünü kullanınız.
İyi forumlar,
-
Maalesef hocam sanirsam artik dondurma kodu vermeyecekler cunku fazlasiyla sömürüldü.
Teşekkür ederim.
Bu 3 dondurmadan da yoktu yakınımdaki migrosta. Pek bişeye benzemediği içinde üstelemedim. Birde Cornetto Disk Vanilya Karamel çıkmıştı (Hemde 2 tane). Stok kontrolü yaptırdım. Türkiyede neredeyse hiç bir migrosta yok. Sanırım üretimi durdurulmuş yada yeni başlamış bir ürün.
Algida ağa bizimle dalga geçti sanırım.
-
Sömürüldü derken açık mı vardı hocam aynı hesaptan birden fazla mı alınıyordu bu dolabı dolduran arkadaşlar nasıl yaptı?
-
Anladım ustadim umarım düşer bende nogger kampanyanın ilk günü düşmedi ertesi gün sorun olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 23 Temmuz 2022; 10:29:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X