< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bedava Algida dondurma (Migros) (28. sayfa)
-
-
Maalesef hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Migros uygulamasinda nereye yazacagim kodu bulamadim
Kimsede görünmüyor hocam. Ben de mesela bugün Nogger kodu ekledim sanalda düşmedi belki 1-2 güne düşer.
Herkesin markete gitmeye zamanı olmayabiliyor veya market çok uzak kalıp sıcak havada eve gidene kadar eriyebiliyor.
@Bluenightbird Migros money uygulaması profil-kampanya tanımla.
-
Buldum fakat bir tane kod ekleyebildim sadece :( tek dondurma mi alabiliyoruz hediye
Tekrar gelir mi hocam hopi tekrarlaniyor mu böyle kampanyalar bekletelim mi kodları
evet bu kodları tanımlayınca katıldığım kampanyalar kısmında gözükmüyor, sanal market uygulamasıyla sepete atıp teyit yapıyorum.
-
Money uygulamasında kodu tanımlayamayıp(kampanyanız kaydedilmedi hatası alıp) kasada gidip kasiyere söyleyip alabilen oldu mu?
-
Daha önce de yazdım hata verdiği halde ekliyor, en azından benim hepsi öyle oldu. Sanaldan deneyin düşmesi lazım tabi normalde düşen bir çeşit ise
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uygulamaya basınca 24 saatte cüzdana yüklencek dedi gelen giden yok hele bi bilgi verin
Bir sorum olacak. 3-4 gün önce 6 lı mangum kazandım. Davet vs. gibi bişey de hatırlamıyorum. Şimdi bu kodu 2. bir uygulamaya tanımlayabilir miyim?
Yada nasıl paylaşacağım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 22 Temmuz 2022; 19:13:35 > -
DİKKAT ÇEKSİN DİYE ÖZELLİKLE BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM.
ÖNCELİKLE "SANALDA DÜŞMÜYORSA MAĞAZADA DA DÜŞMEZ" DİYEN ARKADAŞLARA SELAM EDİYORUM. MONEY UYGULAMASINA TANIMLAMIŞTIM MARAŞ KODUNU. SANALDA HİÇBİR ŞEKİLDE DÜŞMÜYORDU. BUGÜN MAĞAZDAN KEYFİME GÖRE BİR MARAŞ ALDIM. MONEY'E TANIMLI TELEFON NUMARAMI KASADA GİRİNCE "ŞAK" DİYE DÜŞTÜ.
ALGİDA'NIN BAHAR KAMPANYASINDA DA AYNISI BAŞIMA GELMİŞTİ. MAGNUM KODUNU MONEY UYGULAMASINA TANIMLADIĞIM HALDE SANAL DÜŞMÜYORDU AMA MAĞAZADA DÜŞMÜŞTÜ.
-
Evet ben de bunu yazacaktım.Bende de düşmüyordu jet kasadan denedim indirim düştü.
En soldaki dondurmanın adını bilen?
Conboo
-
Dusrr hocam paylasin arkadasinizla arkadasiniz girsin kodu alsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X