Şimdi Ara

Bedava d sableye, s sableye dark kabuto birçok d/s/m değerli poke ve her çeşit efsane (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: JimJim

quote:

Orjinalden alıntı: GitarciEntei

dark sableye ne ne istersin???

kocum ilk teklıflısı benım dark sableye nın bıraz hızlı olman lazımdı

iki tane dark sableye var. aranızda paylaşırsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbuu

quote:

Orjinalden alıntı: JimJim

quote:

dark sableye ne ne istersin???

kocum ilk teklıflısı benım dark sableye nın bıraz hızlı olman lazımdı

iki tane dark sableye var. aranızda paylaşırsınız

Bende onu diyorum zaten.

• quote:

2 tane var ama

bak o zamn olr işte
  • Siz aranızda paylaşın ama şunu belirteyim değerli pokemonlardan 2şer tane istemeyi yani herkes faydalanmış olsun, sen hem shiny kyogreye hem dark raikuya hemde shiny dratinilice ilk teklifi yaptın diye 3.üne sana vercem diye birşey yok. Bunun gibi yani ama efsanalerden falan istediğiniz kadar veririm zaten fazlaca var. Bide verme işi yarına kaldı çünkü pokemon sayısı çok fazla ve şu an çok yavaş işliyor tradeye koymam çok uzun sürer şimdi ve vaktim yok okadar. Ama vereceğim hepsini bundan emin olabilirsiniz.
  • saol valla
  • theroxcula ya gelen teklifleri kabul ettim şimdilik onda az vardı, yarın müsait olduğum bi zaman hepsini vereceğim
  • en çok ash_22 ye verdik theroxcula da çoğuna sadece o teklif yapmış
  • benim isteklerim Dark Tyranitar ve Metallic Latias buraya yazıyım dedim tekrardan çünkü teklifimi değiştirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil_apprentice

Siz aranızda paylaşın ama şunu belirteyim değerli pokemonlardan 2şer tane istemeyi yani herkes faydalanmış olsun, sen hem shiny kyogreye hem dark raikuya hemde shiny dratinilice ilk teklifi yaptın diye 3.üne sana vercem diye birşey yok. Bunun gibi yani ama efsanalerden falan istediğiniz kadar veririm zaten fazlaca var. Bide verme işi yarına kaldı çünkü pokemon sayısı çok fazla ve şu an çok yavaş işliyor tradeye koymam çok uzun sürer şimdi ve vaktim yok okadar. Ama vereceğim hepsini bundan emin olabilirsiniz.

bi saniye burda efsaneleri birer tane istiyebiliyoruz dimi örnek öylede. bütün pokemonlar için geçerliyse bi daha değiştiriyim teklifi

• d/s/m değerli olanlardan birer tane mesela shiny kyogre gibi değerli olanlardan birer tane ama hem mew hem mewtwto verebilirim isteyene
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbuu

benim isteklerim Dark Tyranitar ve Metallic Latias buraya yazıyım dedim tekrardan çünkü teklifimi değiştirdim

yani mesela benim bu teklifim geçersiz öyle mi?
  • ya bir dark sableyeni tradene koysan olmaz mı en azından benim işim biter(dark typhloshion[lvl 100] la takas)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enterighi -- 14 Eylül 2006; 16:31:05 >
  • kampanya haa geçerlimi ben tatilden yeni dondum yaaa
  • mewtwo ve deoxys icin cok saol devil_apprentice
  • neyse ben teklifini yapiim suicune theroxculada
  • ya herşey hoş güzelde niye dağıtıyorsun pokeleri oyunumu bırakıyorsun.
  • ben shiny kyogre yi alcağım tradeye koy işim hal olsun
  • kardeş s.kygreye ihtiyacım var hiöç teklifte bulunmadım kabul edersen sevinirim
  • ben istedim ilk
  • the roxquladaki mewtwoya teklif yaptım ne olur kabul et nick:kingin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.