Şimdi Ara

Bedava d sableye, s sableye dark kabuto birçok d/s/m değerli poke ve her çeşit efsane (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
2.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben de istiyodum ağbi d kabutopsu hem mesajlara bakarsan daha öncede istediğimi görürsün lütfen bana ver ağbi lütfen Allah rızası için lütfen
  • ben teklif yaptım dark kabutops a nick punanicagri bekliyorum
  • BEN SİZDEN DAHA ÖNCE YAPTIM PLS BANA VER LÜTFENN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_14 -- 15 Eylül 2006; 18:19:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil_apprentice

dark tyranitar mbuu nun dark kabutopsuda reinharda vercem eğer isterse crambhammer ile ancient powerıda ekledim

emre arkadaşım şunu okudun mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reinhard -- 15 Eylül 2006; 18:25:36 >
  • OKUMADIM AMA ZATEN BENİM TEKLİFİMİ GERİ ÇEVİRMİŞ ARTIK KENDİM ARIYCAM BANA VERMEYE NİYETİDE YOK ZATEN BUYUR SENİN OLSUN
  • theroxqula daki dratinice e dusclops la teklif yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R10aldinho23 -- 15 Eylül 2006; 18:55:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chamurpeace

şimdiye kadar Dark Kabutops u isteyen olmamıs bana onu verirsen sewinirim

ben istedim dostum dark kautosu
    ya kardeş bana hiç bişi vermmemişsin ya hepsi iptal
    bale dark kabutosu ver
  • hocam moltress kaldımı alıcam da :D
  • Hiç efsane kalmadı dağıttım tüm pokemonları, alanların pokeleri hayırlı olsun, alamayanlarda kusura bakmasın, hepinize iyi oyunlar..
  • kardeş ben s.mudkip s.cacnea istiom verebilirmisin
  • bişi sorcam lütfen cewap verin mesela bedava pokemon veriyonuz mutlaka karşılıuğında bişi almak zorundamıyız yani bedelsiz verilemiomu?.. veya para vs. flan karşılığı verilemiyomu?...
  • kardeş s.mudkiple s.cacnea istiom cevap yazsana da
  • anlamadınız mı yaww poke kalmamış adreslerine baksana allah allah
  • Carnage_Cruel ile Carnage_Cxe'ye istekte bulundum.Bakarsan sevinirim.
  • Hadi abi.Kabul et ya da red et.
  • Carnage_cxe nickindeki metalic weedle,dark koffing ve metalic sheleder'a talibim abi rade koyarsan sevinirim
  • komik birşeymi var??
  • bu konu kapanmıştı di mi
  • Bu da upladığım konulardan biri... Şu anda bunu dh de kimden gördünüz? Lütfen örnek alın böyle şeyleri... Biraz düzelin artık. En güvenilir konuları yerine bi bağış kutusu açsanız çok mu olurdu?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.