Şimdi Ara

Bedava d sableye, s sableye dark kabuto birçok d/s/m değerli poke ve her çeşit efsane (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
2.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • syter diyosan bende shinysi var düşük lvl ama
  • lwl si kaç?
  • normali var istiyorsan koyayım tradeye
  • 13 lvl
  • hangisinden koyacan dewil abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camciamca -- 15 Eylül 2006; 12:56:05 >
  • istiyonmu kardeş shiny scyterı
  • abi dewil abi ye bağlı dewil abininki eziqse değişir durum
  • ağbi ben dark kabutops istemiştim
  • beyler herkes bişi istio biraz adam rahatlasın dakkada bi post atmayın
  • abi bana yardım edebılır mısn bende hıc pokemon yok bana pokemon veereblırmısın trade den ıstesemde nıck ım ozer_1993
  • carnage_cruel'e bazı teklifler yaptım.Kabul edersen sevinirim.Pek güzel şeyler değil ama sen bedava olduğunu söyledin.
  • ben trade de bırsey yapamıyorum napcam ben

lutfen yardım et sadece 2 pokemon um var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepnight -- 15 Eylül 2006; 13:10:20 >
  • 6yı geçmesi lazım takas için.
  • abi ben trade ye pokemon koyabılıdıgım zaman bana o dark raiku yu verebılır msıın ?????cok gusel gozukuyor o pokemon ben de oyuncakları vardı onun lutfen(nıck ım ozer_1993)>abimin bu adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepnight -- 15 Eylül 2006; 13:17:16 >
  • kardeş bana skygreyi verebilirmisin nickim:vesteran pokelerim pek iyi değil şu ana kadar hiç bir pokeye teklif yapmadım lütfen çok ihtiyacım var
  • dewil abi öldün mü kaldın mı ne iş?
  • dewil hocam nooldu zaptos bekliom
  • benim scyter ezik normal 15 lvl galiba verebilirim istersen
    dark kabutopsu bi arkadaşıma verecem, dark kabutoyuda dün biri istemişti ona vereceğim kabutomuz kalmadı, siz istediklerinizi yazın buraya sizden önce birileri istememişse ve çok pokemon almamışsanız tradeyi kabul ederim
  • hocam zaptosu hala bekliom sıkaytırıdda carnage_cruel e koy alacam
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.