Şimdi Ara

Bedava d sableye, s sableye dark kabuto birçok d/s/m değerli poke ve her çeşit efsane (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz insaflı olun yeterince pokemon verdim zaten sana almayanlarda alsın istiyorum, hem onu senden önce isteyen oldu sana verirsem haksızlık olur. Burda karşılıksız bir iyilik yapıyorum tek itediğim bir teşekkür..
  • başka teklif yapıom okkk
  • aga saol da bi poke daha ver yav ya entei yada dark raikouyu
    nolur aga
    pokeler için çok saol
  • hitmonchan e teklif yaptım ok bence birada garibanları sevindir doğru düzgün pokemonları olmayanlara ver benim var iyi pokemonlarım yinede blastoise teklif yaptım
  • carnage_cxe deki mewtwoya ilk teklifi ben yaptım oley bi mewtwom olcak ne olur kabul et
    bide latiosa ilk teklifi ben yaptım
    teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scylla -- 15 Eylül 2006; 11:59:18 >
  • kanka verdiğin pokeler ıcın cok tesekkürler...
  • ben az bi pokem var aga nolur bana ver ya
    çok saol pokeler için
  • aga nolur
    pokelerin için saol
  • abi geç oldu ama bende carnage_cxe mew e yakaladığım ilk poke yi werecem a zaman eziq tik her poke yi alıoduk nese teklif gönderiom
    adım aycof111

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camciamca -- 15 Eylül 2006; 12:20:08 >
  • saol abi bana verdiğin için o moltres i
  • carnage_crueldeki dark kabutopsa teklif yaptım
  • bide carnage_crueldeki hitmonçene teklif yaptım adım aycof111
    ha abimin zoruylada gengara teklif yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camciamca -- 15 Eylül 2006; 12:31:27 >
  • bide regiceye teklif yaptım valla başkasına teklif yapmıcam çok sağol allah senden razı olsun
  • onuda kabul ettim hiç pokemon almamış olanlara shiny dratinilic dark raiku shiny sableye dark kabutops gibi daha değerli pokemonlardan vereceğim ama hiç almamış olması lazım
  • hocam hitmonceni nie geri çewerdin
  • onu başkasına verdim senden önce başkası istemişti
  • bende zaptosa trade atıom o zaman elek pokem hiç olmadı
  • sanada mew verdim işte ha hitmonchan ha mew ne farkeder
  • haklısın mewe hitmon wurur mew de kuyruk sallar :D
  • işte ağbi hiç kimseden dark kabutops almadım dark kabutopsu bırak kabutops gibi güçlü pokemonum yok lütfen bana ver
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.