Şimdi Ara

Bedava d sableye, s sableye dark kabuto birçok d/s/m değerli poke ve her çeşit efsane (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
2.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kareş ben hiç poke almadım b ipoke bile nickim vesteran sadece s.kygre istiyorum pm de attım cevap vermedin lütfen pokelerimin çoğu arkadaşların pokesi lütfen sikygreye tklifimi kabul et
  • s dratini d tyranitarın teki d sableyenin teki d kabutops d crawdownt d kingdra bunları reelden tanıdığım bi aradaşa vereceğim, bunlardan başka s kyogre(reinhad) ve d sableyenin(gitarci entei) ve d tyranitarın(mbuu) sahipleri var dün istemişlerdi ilk istedikleri için onlara vereceğim, onlardan başkasını isteyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devil_apprentice -- 15 Eylül 2006; 14:08:20 >
  • kardeş dün saat sabahın 12 sinden beri istiyorum o pokeyi hiç poke istemedim ben rubby shappire oynadıktan sonra o pokeyi çok sevdim aradım aradım bulamadım lütfen dünden beri sana ulaşmaya açlışıyorum lütfen verme başkasına o pokeyi
  • s kyogreyi ilk mbuu istemişti sonra reinhard ondan rica etti tamam sen al dedi, yanı ona vermem lazım sende onu ikna et sana vereyim haksızlık olmasın
  • PCkopat sende tüm değerli olanlarına teklif yapmışsın 2-3 tanesini kabul ettim diğerleride başkasına kalsın
  • reinhard kim söylermisn msni varmı kim ouyo kendisi bilgi verebilirmisin
  • tanımıyorum kendisini
  • pokemoncraterhastası eğer yarım saat içinde gelmezse s kyogre senindir. Çünkü 1 saat içinde dağıtabildiğim akdarını dağıtcam sonra birdaha bilgisayarı açamam galiba.
  • 14.30 oldu işte hadi
  • devil dark poke varmı ?lvl 8-15 arası yada efsane lazımda bana
  • carnage_cruel bak tradedekilere işte hepsini veriyorum acele edin biraz ama
  • kimse istemiyor galiba pokemon hadi kalın sağlıcakla
  • devil dark pikachuyu veriyormusun(bende haddimi aştım ama nabayım utanıyom)
  • carnage_cruel de iki teklifim var bakarsan sevinirim nick: cagry12dix
  • ya bilgisayara 42 geçe girdim 39 geçe gitmiş elden s kyogre
  • bana bişey vermedin ben leon__002
  • pokemon alamayan hiçkimse kusura bakmasın mbuu sana dark tyranitar vericemancient powerlı crunchlı olanı senin tradede bekliyor, reinhard sende seç 2 tane pokemon ihtiyacın olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devil_apprentice -- 15 Eylül 2006; 16:06:21 >
  • dark tryanitar va dark kabutopsu alabilir miyim ben nick:nycromander edit:üsttekini görmemişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopesoul -- 15 Eylül 2006; 16:08:24 >
  • dark tyranitar mbuu nun dark kabutopsuda reinharda vercem eğer isterse crambhammer ile ancient powerıda ekledim
  • isterim hiç istemmmi çok sağol
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.