Şimdi Ara

Bedava havuz partisi kostümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, arkadaşım bir siteden bahsetti ve burada yeni çıkan havuz partisi skinlerinden sadece birini bedava olarak alabiliyorsunuz. İlk önce önyargılı yaklaştım, bu tür sitelere girince sıkıntı olabilir diye ama arkadaş deyince girdim ve antivirüs programım herhangi bir virüs ve ya sıkıntı göstermedi. Olay şu şekilde işliyor. Başka bir kişinin linkine tıklayarak kendi linkinizi elde etmiş oluyorsunuz. Sizinde linkinizi tıkladıkları zaman hediye kostümü alabiliyorsunuz. En fazla puan 30 yani 30 tıklamadır. 10 puan Mundo, 15 puan Draven, 20 puan Lulu, 25 puan Zac, 30 puan Rek sai şeklinde gidiyor. Site budur arkadaşlar, birbirimize yardımcı olalım. Sadece bir karakteri alabiliyorsunuz.

http://poolpartypromotion.com/Qod5jg

• Dostum fake bu yahu. League of Legends'in resmen duyurmadığı hiçbir linke inanmayın.

Kiseijuu iyi animeydi ona lafım yok :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle sürülerce referans sitesi var inanmayın.

• Fake

• Na forumunda ben kazandım ama şeklinde cevaplar gördüm. Siteye hiçbir şekilde şifremi ya da hesap adını girmiyorsun. Dediğim gibi tıklayınca antivüris uyarıda vermedi. Tıklamasıyla sıkıntıda olan birini gördün mü? Eğer gerçekten sıkıntılı ise konuyu silebiliriz, yok ama gerçekten veriyorlar ise herkesin faydalanmasında fayda var. :D

Evet süperdi. :D
  • Teşekkürler Megan Fox çıktı havuz partisi yapıyoruz suan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halen böyle şeylere inanan beyni çıkmamış insanlar var

• Tmm dostlar silinsin konu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.