Şimdi Ara

Bedava Hitman:Sniper Challenges (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
4.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Redeem sitesinde hata alıyorum ya "AN ERROR HAS OCCURED" sürekli deneyince aktif olurmu ne yapmam lazım
  • Hocam bende kayıt yaptım kod geldi fakat ps3 kodunu alma aşamasına geldiğim zaman mail ime gelen kodu nereye gireceğim, kod girilecek bir ekran açılmıyor, siteye üze olmamız mı gerekiyor, siteye üye olmaya çalıştığımda ne gelen kod ile nede başka bir şifre girerek üye olamıyorum, gelen kodu nereye girip kayıt olacağım yardımcı olur musunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HWA@zaza

Hocam bende kayıt yaptım kod geldi fakat ps3 kodunu alma aşamasına geldiğim zaman mail ime gelen kodu nereye gireceğim, kod girilecek bir ekran açılmıyor, siteye üze olmamız mı gerekiyor, siteye üye olmaya çalıştığımda ne gelen kod ile nede başka bir şifre girerek üye olamıyorum, gelen kodu nereye girip kayıt olacağım yardımcı olur musunuz...

İlk olarak Alman proxy serverında e-mail vs giriyorsun ya, orayı geçtiysen e-mail adresine bir kod gelmiştir.
    Önce şu siteye gir;
    http://hitmansniper.com/redeem

Ardından üye ol. Yalnız üye olur olmaz kodu girme. Sağ üste profil düzenleme var, gir oraya. Orada avatar vs seçiliyor. Neyse Türkiye yazan bir bölüm var, orayı Almanya olarak seç. (Birkaç kez denedim yeni üyeliklerle, sürekli hata verdi kod, bende yeni üyelik ile profilimi doldurdum, ülke olarak Almanya'yı seçtim vs oldu) Sonra üstteki linke gir.

Sana gelen kodu girmen için kutucuklar açılacak, kodu gir. Altta sistemini seç "Playstation 3". Sonra o sayfada PSN'ye girmen için kod açılacak.

Bu arada siteye girerken ilk ekranda da Almanya'yı seçtim.

• bi türlü alamadım sevabına biri alıp verse. bende malum yollardan indirdim.b fakat benim bilgisayar yeni ve özellikleri iyi olmasına rağmen medium ayarlarda bile kasıyor. belki korsan oldugu içindir. uyumluluk açabilmek için win98 felan yaptım onla alakası varmıdır bilmiyorum. win8 kullanıyorum. crack felan yapınca belki sorun olmustur bilmiyorum. orjinal almayı düşünüyordum ama böle takılacaksa ohooo

bu arada kodu aldım eyw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaq -- 29 Aralık 2012; 20:35:09 >
  • 10 dk uğraş sonunda kodu aldım teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.proxy sitesi ile girip hata alan arkadaşlar diğer proxy sitelerini denesinler daha kolay halloluyor.

Redeem içinse İ-C-O dediği gibi profil ayarlarından ülkeyi almanya yapmak gerekiyor.

Haber veren arkadaşa teşekkürler
  • bende hallettim.
    arkadaşım çok teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Hocam bende kayıt yaptım kod geldi fakat ps3 kodunu alma aşamasına geldiğim zaman mail ime gelen kodu nereye gireceğim, kod girilecek bir ekran açılmıyor, siteye üze olmamız mı gerekiyor, siteye üye olmaya çalıştığımda ne gelen kod ile nede başka bir şifre girerek üye olamıyorum, gelen kodu nereye girip kayıt olacağım yardımcı olur musunuz...

İlk olarak Alman proxy serverında e-mail vs giriyorsun ya, orayı geçtiysen e-mail adresine bir kod gelmiştir.
    Önce şu siteye gir;
    http://hitmansniper.com/redeem

Ardından üye ol. Yalnız üye olur olmaz kodu girme. Sağ üste profil düzenleme var, gir oraya. Orada avatar vs seçiliyor. Neyse Türkiye yazan bir bölüm var, orayı Almanya olarak seç. (Birkaç kez denedim yeni üyeliklerle, sürekli hata verdi kod, bende yeni üyelik ile profilimi doldurdum, ülke olarak Almanya'yı seçtim vs oldu) Sonra üstteki linke gir.

Sana gelen kodu girmen için kutucuklar açılacak, kodu gir. Altta sistemini seç "Playstation 3". Sonra o sayfada PSN'ye girmen için kod açılacak.

Bu arada siteye girerken ilk ekranda da Almanya'yı seçtim.

Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim.

Hocam yalnız bir türlü üye olamıyorum, sürekli tekrar tekrar şifreyi girin diyor, şifre olarak ne girsem aynı şey sorun nedir anlayamadım, bir şey değil olmayınca gıcık oldum çıldıracam, şifre kısmında neden hata verir ne yazman gerekiyor...

• kodu aldım sıkıntı cıkmadı ama daha denemedim kodu
  • quote:

Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim.

Hocam yalnız bir türlü üye olamıyorum, sürekli tekrar tekrar şifreyi girin diyor, şifre olarak ne girsem aynı şey sorun nedir anlayamadım, bir şey değil olmayınca gıcık oldum çıldıracam, şifre kısmında neden hata verir ne yazman gerekiyor...

Ne demek.

Üye olduğunda direk kodu girme ve çıkış yapma. (Bu arada çıkış yapınca hiçbir türlü o üyelik ile girilmiyor, yeniden üye olman gerekiyor. Hata verrse geçmişi sil.) Dediğim gibi sağ üste profiline gir ve ülke olarak Almanya'yı seç. Sonra o sayfaya dön ve o kodu gir.
    Altta oynadığın platformu seç. Reedem Code verecek. Kodu PSN'de Reedem Code bölümüne gir.

quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

4.proxy sitesi ile girip hata alan arkadaşlar diğer proxy sitelerini denesinler daha kolay halloluyor.

Redeem içinse İ-C-O dediği gibi profil ayarlarından ülkeyi almanya yapmak gerekiyor.

Haber veren arkadaşa teşekkürler

Aynen, 4proxy pek iyi değil. Bende başka bir proxy serverından başardım ilk aşamayı.
    Siteyi aradım ama şuan bulamıyorum.

Bu arada dağıtmak için fazla kod alacaktım ama epey hata verdi ve yorgunlukla çıktım.

• sonunda başardım. tekrar tekrar aynı şeyleri denedim pes etmeyin :)
  • Dün 2-3 kere denemiştim olmamıştı sonra bıraktım. Az önce de deneyeyim dedim ve oldu. Şuan iniyor. Teşekkür ederim bilgiyi veren arkadaşa.
  • Kaptım bir tane. Eline sağlık Yunus.
  • Hayrina banada verebilir misiniz bir turlu yapamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık olarak 1 saatlik cebellenmeden sonra kaptım kodu ..emeği geçenlerin eline sağlık..
  • Ben ilk denemede aldim kodu da girdim tr hesabima iniyodu en son

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.idealvpn.info/

alın bu da başka bir proxy sitesi ben kodu alamadım ama ilk verilen proxy sitesinden daha hızlı sonra deneyin diyip duruyor sinir oldum
  • aynı proxy sitesinden farklı proxyleri denedim 2.de oldu galiba
  • http://www.megaproxylist.com/?start=0

bu sitedene bütün almanyaya ait proxy sitelerini bulabilirsiniz deneyin kafanıza göre
  • Siteye üye olurken şifre oluşturmamızı istiyor ya orada sürekli hata veriyor, bu sorunu başka yaşayan oldumu olduysa şifre olarak ne yazdınız, şifre olarak ne yazdıysam kabul etmiyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.