Şimdi Ara

Bedava Hitman:Sniper Challenges (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
4.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HWA@zaza

Siteye üye olurken şifre oluşturmamızı istiyor ya orada sürekli hata veriyor, bu sorunu başka yaşayan oldumu olduysa şifre olarak ne yazdınız, şifre olarak ne yazdıysam kabul etmiyor...

Üye olurken şifre hata verdiğinde tarayıcındaki "Geçmiş"i sil, baştan siteye gir. Herhangi bir şifre yaz.
    Ben şifremi 10ev10ev yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Siteye üye olurken şifre oluşturmamızı istiyor ya orada sürekli hata veriyor, bu sorunu başka yaşayan oldumu olduysa şifre olarak ne yazdınız, şifre olarak ne yazdıysam kabul etmiyor...

Üye olurken şifre hata verdiğinde tarayıcındaki "Geçmiş"i sil, baştan siteye gir. Herhangi bir şifre yaz.

Hocam yok ne yaptıysam olmuyor Allah müstahakını versin, deli etti beni, işyerindeyim tabletten deniyorum tarihçeyi, geçmişi, tarama kayıtlarını ne var ne yok sildim olmuyor...

Elimde iki tane kod var, birini benim adıma alacak kişiye ikinciyi verebilirim, isteyipte alamayan daha ilk kayıtta sorun yaşayan varsa ilgilenen pm atabilir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam yok ne yaptıysam olmuyor Allah müstahakını versin, deli etti beni, işyerindeyim tabletten deniyorum tarihçeyi, geçmişi, tarama kayıtlarını ne var ne yok sildim olmuyor...

Elimde iki tane kod var, birini benim adıma alacak kişiye ikinciyi verebilirim, isteyipte alamayan daha ilk kayıtta sorun yaşayan varsa ilgilenen pm atabilir...

PM ATTIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• birden fazla kod alabilen var mı
  • yok arkadaş kod falan gelmiyo, bitte bitte
  • fazladan kod alan lütfen yollayabilir mi?
  • 4-5 kez denedim dün sonunda aldım biraz sıkıcı sürekli hata vermesi ama yılmayın max 15 dakikada alırsınız kodunuzu
  • Alamadım.
  • quote:

quote:

quote:

Bi tane bende alayım pm

• Cok tesekkurler paylasiminiz icin.

• Sadece bir bölüm var ama güzel oyun.Sayesinde Hitman oyununu almaya karar verdim
  • Fazla kodu olan var mi arkadaslar ben bir turlu alamadim!

• Verdiğin proxy sitesi çok dandik.Aşağıdaki siteyi kullanın.
    http://www.turbo360.info/
  • var mı böyle başka oyun :D
  • THERE IS A PROBLEM WITH YOUR ACCOUNT. PLEASE LOGOUT AND TRY AGAIN bu nediyorya codeu aldık redem codu vermiyor ama
  • fazladan alan varsa pm atabilir
  • gençler ben alabildim sonunda ilk kodu aldıktan sonra proxy kullanmadan devam ettim en son ve oldu ama ilk kodu proxy ile almanız ikinci adımda yine germany seçmeniz lazım girerken ve üyelik onay mailini onaylamanız lazım yine proxysiz de oluyo. yanlış anlamayın bu ikinci onay maili ilk onay mailini poxye yapıştırıcaksınız. saygılar.
  • Bu oyunu 6 ay önce oynamıştım Xbox 360 da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Bu oyunu 6 ay önce oynamıştım Xbox 360 da.

Tamam

• teşekkür ederim aldım kodu ekledim steame fakat bu oyun hitmanin hangi oyunu son çıkanda absolutiondan kaç önce ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.