eh ben o kadarınıda yapamadım nerden üye olunuyor bu garip yere??? soylediğiniz yeri bir türlü bulamadım
arkadaşlar burayı anlayan biri bana anlatabilirmi.Nerden nasıl "CHMOD" u 666 yapıyoruz sonra ne yapıyoruz bu yazıyı tamamlasaydık süper olurdu
config.php" dosyamızda bu değişikliği yaptıktan sonra, dosyamızı kaydedip çıkalım. Bu dosyayı daha önce göndermiş olduğumuz için eskisini önce silelim ve yeniden (son haliyle) gönderelim. Gönderme işlemi tamamlandıktan sonra, giden bu dosyamızın "CHMOD" değerini "666" yapalım. (Bu CHMOD değişikli için, dosyayı gönderdikten sonra, ftp programımız sayesinde üzerine sağ tıklayalım ve CHMOD seçeneğini seçerek değerini 666 olarak belirleyelim)
ben lycos tan hesap açamadım ama burdaanlatılanlarla freestarthost ta kurulumu yaptım konuyu hazırlayana teşekkürler...
Sitesine hit yapmak isteyen bir admin arkadaşlar! alkışlayın
yaw ne fark eder adam ben yazdım demedi zaten
quote:
Orjinalden alıntı: necrozan™®
Neden alıntı yaptım demiyorsun! Kendin yazmış gibi gösterip saloun falan
+1111
yaw arkadaslar hemen acil yardım edin (Site açıldıktan sonra üst menüde bulunan "Build a site" bağlantısına tıklıyoruz) build a site bolumunu goremiyorum bir yardımcı olsanız birde lycos tan almanın baska yolu yok mu?
Güzel bir kaynak dostum teşekkürler
Çok güzel bilmeyenler için
Manage your database oluşturulmuyor oraya tıkladığımda sayfa bulunamdı yazısı çıkıyor.
quote:
Kardeş iyi okusana mesajı
quote:
Orjinalden alıntı: polter
quote:
+1111
Ulan laftan anlamıyo musnuz! Adam buldum paylaşmak istiyorum diyiyor! Yuh be!.. Anlayışsızlığın bu kadarı!
Arkadaslar ben Kurdum Ama Bır Hata Verdı .... Bu Hata Neyın Nesı ???
Fatal error: Call to undefined function: themeheader() in /data/members/free/tripod/uk/s/u/l/suleymandenizhan/htdocs/PortalS/html/header.php on line 47
Template değiştirdi isen 7.5 ile uyumsuz bir template atmış olabilirsin. veya ilk defa kurulum yapıyorsan kullandığın template in dosyaları eksik gitmiş olabilir. Çünkü bu template hatası.
Bende template in hatalı olduğunu söyledim ama hayır diyo ben bir şey yapmadım diyo
Yorum yapmak bize düşmez. Kendi kendine bozulmuştur o zaman.
Templatemi bozuk bilmiyorum ama ben vazgectim php nuke den daha dogru beles hostta nukeden vazgectim ... Kaliteli ve ucuz (?) linux hosting nerden bulabilirim varsa bilgilerniz Lutfen paylasin ...
Güsel çalışma bu arada. Sölememişim Eline salık by Jocman!