Şimdi Ara

Bedava hosta Php-nuke kurumu (kaçırmayın) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
8.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya resimli bir şekilde anlatacak yokmu
  • saol cok isime yaradı kardes.
  • karde_ bana _unu düzgünce yazarm1s1n1z...anlamadim ya habire para istiyo Bulding A... war ondan sonra Your web site in 10 minutes die bisi yok ben bulamad1m Help Me
  • Kayyo.com spr ve Türkçe Bedava çok hızlı,PhpMyadmin var php ve Mysql 50 mb kapasiTE fTp var..
  • ben daha yeni yapTım 12 haziran 2006 saat 10: 10
    http://members.lycos.co.uk/handsomeboys/html

ama şu admin şifresi fLn oLmamış habre hata veriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSerhatY -- 12 Haziran 2006; 10:17:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuperExpress

100topic açıldı bununla ilgili yeter yav
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=bedava+hosta+php-nuke+kurulumu&btnG=Google%27da+Ara&meta=

Her Zaman Her Yerde Soluyorum Ve çekinmiyorum Hala Da Sölicem SANA VE SENİN GİBİLERE UYUZ OLUYORUM

Yeni Gelen Arkadaşlarımıza Güzel Kaynak Tşkler

• ben 110mb.com a yuklemeye calsıtım yazdıklarınızı duzgunce yaptım ama bole bir hata verior :( nasıl duzelticem yardımcı olabilcek birisi varmı? lutfen :( acil yardım :(

Warning: main(lib/mysql.lib): failed to open stream: No such file or directory in /home/vhosts/nulort.110mb.com/public_html/_header.php on line 11

Fatal error: main(): Failed opening required 'lib/mysql.lib' (include_path='.:/usr/share/pear') in /home/vhosts/nulort.110mb.com/public_html/_header.php on line 11
  • Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    Please contact the server administrator, webadmin-uk@lycos-europe.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

die bir hata verdi!
  • çok sağol buna ihtiyacım vardı
  • Arkadaşlar şu yaptığınıza bakın kaç kişi biliyordu ordaki linki sadece sitenin adminleri... arkadaş bulmuş koymuş, bu forumdaki böle paylaşılan bilgilerin yarısından çoğu böytle, lütfen yapmayın,

Bu arada arkadaşım mesela ben bilmiyordum, ama öğrendim, ellerine sağlşık, ama ben phpBB ciyim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.