ONCELIKLE KENDINI TANITIRSAN VE BILGISAYAR HAKKINDAKI BILGILERINI SAYARSAN DAHA IYI OLUR BU ARAD TANITIMIM YANI KISIEL TANITIMIM IMZAMDA YAZIYOR. KISI TOPLANSIN DAHA ACIKLAYACAGIM.
Kardeş bende katılırım,fakat nerede ve ne zaman olacak bu kurs
ONCELIKLE KENDINI TANITIRSAN VE BILGISAYAR HAKKINDAKI BILGILERINI SAYARSAN DAHA IYI OLUR BU ARAD TANITIMIM YANI KISIEL TANITIMIM IMZAMDA YAZIYOR. KISI TOPLANSIN DAHA ACIKLAYACAGIM.
quote:
Orjinalden alıntı: zalimtürk
Bu ne ya copy paste cevap veriyo, fakemisin Bu devirde kimse kimseye bedava iş yapmaz. Başka kapıya
O senin gibi insanlar icin gecerli sen cok sey bildigini sanan insanlardansinda o yuzden. Cevaptada neden copy paste cevap verdigim acik ve net zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
Bu ne ya copy paste cevap veriyo, fakemisin Bu devirde kimse kimseye bedava iş yapmaz. Başka kapıya
quote:
Orjinalden alıntı: tinerco
quote:
elek ve haber müh ytü. 1 ay sonra diploma alacam, bilgisayar bilgilerimi sormuşsun: asm, c,pascal visual basic biliyorum,
pm
bende ingilterede ayni bolumden mezun oldum 2001 yilinda ama.
quote:
quote:
quote:
elek ve haber müh ytü. 1 ay sonra diploma alacam, bilgisayar bilgilerimi sormuşsun: asm, c,pascal visual basic biliyorum,
UP MI DESEM YUKARIMI DESEM
quote:
Yukardakileri kopyala/yapıştır UP veya YUKARI yerine geçer onlar...
quote:
Orjinalden alıntı: nkA
quote:
Yukardakileri kopyala/yapıştır UP veya YUKARI yerine geçer onlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme