Güncelleme: Güncelleme: Dandik puanı düşük diyen arkadaş gibilerinin aradığı puan ve fiyat belirleyiciliğine özel şahsı hariç ihtiyacı olana şu kursuda sağlarım ücretsiz özelden yazabilirsiniz. https://www.udemy.com/course/the-fullstack-nft-minting-website-course// FORUMDAN BİR ARKADAŞIMIZIN KURSU TEŞEKKÜRLER: www.udemy.com Just a moment... https://www.udemy.com/course/go-sfrdan-golang-programlama-2022/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&couponCode=6EE723895290B9F3DA06GÜNCEL LINKLER KONU SON SAYFASINDA OLUR KONTROL EDIN < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunnn -- 24 Haziran 2023; 11:15:23 > |
Udemy Ücretsiz Kurslar Hızlı Davranın
-
-
Kralllll
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İngilizce
Almanca
Flemenkçe
Öğretim kursları
Var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
takipte kalırsanız arada türkçe de eklicem.. denk geldikçe eklıcem yabancı kurs cok dnek gelıor ama hepsını paylasmıyorum musaıt oldukca atarım.. ama hızlı olmanız lazım bazen kuponun suresi doluyor.
-
takipte kalırsanız arada türkçe de eklicem.. denk geldikçe eklıcem yabancı kurs cok dnek gelıor ama hepsını paylasmıyorum musaıt oldukca atarım.. ama hızlı olmanız lazım bazen kuponun suresi doluyor.
Mesela bunlar benım ogrenım içeriklerimden bir kaç örnek. aklıma ozaman hic denk gelmedi burada paylaşmak bundan sonra denk geldikce burada paylasmayı dusunuyorum..
-
sadece linkteki kurs için mi geçerli kupon
-
aynen. listeyı sureklı guncellıym bence takıpte klaın
-
Konumun basında demıstım..
ıhtıyacı olan kullansın diye..
dandik olarak goruyorsunuz kaydolmazsınız olur biter..
ayrıca bu kampanyayı 24 saat sonra bedava alabılırsenız dandik deme hakkınız olur.
bence baltalamaya hiç gerek yok..
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunnn -- 29 Mart 2022; 18:34:16 >
-
-
-
-
-
-
faydalı konu +rep
-
Teşekkürler
-
Teşekkürler
-
-
Pm attım hocam teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu adam niye ceza yedi ki şimdi, güzel faydalı başlıkları vardı, neyse döner geri 🙂
|
HERZAMAN ÖNEMLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM Bu zamanlar önemi daha çok ortaya çıkmış olan İlk Yardım Kursu R10 dan paylaşan arkadaşın konusundan aldım bunu. |
tükendi |
gereksiz biri ile agız dalasına gırdım ondan ceza yemıstım hocam.. degısık ınsanlar var anlamak ımkansız. |
güzel eğitimlerin olduğu bir platform yabancı dili olanlar eğitimleri sertifika alabilirler. şuan eğer sonradan iptal etmezlerse yıllık üyelik ücretsiz sunulmuş kısa süre için. www.pluralsightone.org Pluralsight ONE + Code.org https://www.pluralsightone.org/product/education/code-org-redemption-3m |
Benzer içerikler
- phanteks t30
- msi shout out
- a101 canon yazıcı
- epson l3260 yorumlar
- hp 15 dizüstü bilgisayar, 15,6 inç fhd, intel core i3-1115g4, 8 gb ram, 256 gb ssd, freedos, kömür grisi, 2n2n7ea
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- siber pazartesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X