>>> EVET ARKADAŞLAR MAG MSİ CORELİQUİD R SERİLERİ SIVI SOĞUTMA YENİ 12 NESİN İNTEL İŞLEMCİLER İÇİN ÜCRETSİZ DAĞITILAN LGA 1700 BRAKETİ ELİME ULAŞTI.YOUTUBE KANALIMA NASIL ALACAĞINIZA TALEP EDECEĞİNİZE DAİR, VİDEOSUNU PAYLAŞACAĞIM TAKİPTE KALIN ŞUAN BENDE OLAN SIVI SOĞUTMAM < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 18 Kasım 2021; 16:17:10 > |
BEDAVA MSI MAG CORELIQUID R ve MPG CORELIQUID K Serisi Yükseltme Kiti (2. sayfa)
-
-
Neden burada paylaşmıyorsunuz ?
Arkadaşlar ben bilgi@servispoint.com mail atarak gerekli desteği istedim , benden ürün bilgileri ve ad adres istediler.
Henüz sonuçlanmadığı için yorum yapmadım.
Arkadaşın yöntemi nedir bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 20 Kasım 2021; 23:32:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmeyen arkadaşlarımız var öğrenmeleri açısından herkes görsün izlesin diye farklı bir yöntem yok aynı yöntem
-
280R ile steam cashback kampanyasına katılabilen oldu mu? Kampanya katılım sayfasına ulaşamıyorum. Kayıt ettirdikten sonra uygun promosyonlar kısmında hiç bir şey çıkmıyor..
-
Zaten o kısımda çıkmıyor kendin seçerek ilerliyorsun belgeleri yüklüyorsun 240R ile katıldım hem 100 geri ödeme hem 150 steam kod aldım
https://black-friday-cashback2021.msi-promotion.com/tr/customer-apply-for-promotion/?country_promotion=61
Bu kısımda en alttan ilerleyebilirsin eğer ürünü kaydettiysen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M S G -- 20 Kasım 2021; 5:17:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Link için çok teşekkürler, bir türlü bu sayfaya ulaşamamıştım. 14 gün sonra mı yaptınız siz de yoksa hemen yaptığınızda da oluyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heartseeker -- 20 Kasım 2021; 5:29:40 > -
15 gün sonra yaptım şartlarıda bu şekilde iade sürecinin ortadan kalkması gerekiyor faydalanabilmen için . Bu arada steam kodunuda almayı unutma 150 tl veriyor normalde gözükmüyor ama faydalanabiliyorsun onada msi profiline tıklayıp shot out yazan kısımdan ulaşarak en alttan başvurabilirsin . Takıldığın bir yer olursa mesajda atabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M S G -- 20 Kasım 2021; 5:21:48 >
Yanıtlarınız yeterince açıklayıcı ve anlaşılır hocam, yardımınız için teşekkür ederim.
-
Yukarıdaki mail adresi yanlış, doğrusu bilgi@servispoint.com
Evet neden öyle yazmışım anlam veremedim , düzelttim :) öyle bir firmada var galiba araştırıken aklım onda kalmış olabilir yada ingilizcesi , neyse..
Bu arada kayıt alacağız dediler ama henüz ses seda yok .Yurtdışından mı gelecek acaba bilemiyorum.
-
Lakin mesajım değişmemeiş görünüyor ya benim pc de bi sıkıntı var veyahut zaten çöp olan forum iyice çöp oldu.
-
Desene yanlış yere attık bende neden cevap gelmedi diyorum 🤣
2 gün önce mail attım doğru yere. bugün elime ulaştı irsaliyede msi fan yazıyor 🤣
Bir şey merak ediyorum bu buyback kampanyalarından sonra ürünü iade edince bir sıkıntı çıkıyor mu? 1 şubata kadar iade sürem var fanı biraz gürültülü gibi geldi güç kaynağının.
-
Biz ilk mail atanız daha gelmedi , dün herşey yolundamı diye bir mail daha döşendim.Hemen kargoya verilmiş.
-
Benim elime ulaşalı 1 haftayı geçti hocam sizin yazışmalardan görüpte doğru yere mail atınca hemen ertesi gün mail akabinde kargo verildi
Ben yanlış yere falan mail atmadım , sadece foruma yazarken bir hata olmuştu , saolsun arkadaş uyarınca düzelttim.Şimdi 360r lerde geldi 2 adet.Onlar içinde başvuracağım karışıklık olmasın diye bekliyorum.Tamamen birilerinin işini yapmaması.Bu arada siz seri numarası atarken ürün fotoğrafı attınız mı ?
İade kampanyası için evet gönderdim braket ve shot out için göndermedim fotoğraf
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X