Şimdi Ara

BEDAVA MSI MAG CORELIQUID R ve MPG CORELIQUID K Serisi Yükseltme Kiti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
7
Favori
5.100
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • >>> EVET ARKADAŞLAR MAG MSİ CORELİQUİD R SERİLERİ SIVI SOĞUTMA YENİ 12 NESİN İNTEL İŞLEMCİLER İÇİN ÜCRETSİZ DAĞITILAN LGA 1700 BRAKETİ ELİME ULAŞTI.YOUTUBE KANALIMA NASIL

ALACAĞINIZA TALEP EDECEĞİNİZE DAİR, VİDEOSUNU PAYLAŞACAĞIM TAKİPTE KALIN

BEDAVA MSI MAG CORELIQUID R ve MPG CORELIQUID K Serisi Yükseltme Kiti

ŞUAN BENDE OLAN SIVI SOĞUTMAM

BEDAVA MSI MAG CORELIQUID R ve MPG CORELIQUID K Serisi Yükseltme Kiti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 18 Kasım 2021; 16:17:10 >

• Neden burada paylaşmıyorsunuz ?

Arkadaşlar ben bilgi@servispoint.com mail atarak gerekli desteği istedim , benden ürün bilgileri ve ad adres istediler.

Henüz sonuçlanmadığı için yorum yapmadım.

Arkadaşın yöntemi nedir bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 20 Kasım 2021; 23:32:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nirvanha kullanıcısına yanıt

Bilmeyen arkadaşlarımız var öğrenmeleri açısından herkes görsün izlesin diye farklı bir yöntem yok aynı yöntem

• 280R ile steam cashback kampanyasına katılabilen oldu mu? Kampanya katılım sayfasına ulaşamıyorum. Kayıt ettirdikten sonra uygun promosyonlar kısmında hiç bir şey çıkmıyor..

• Heartseeker kullanıcısına yanıt
    Zaten o kısımda çıkmıyor kendin seçerek ilerliyorsun belgeleri yüklüyorsun 240R ile katıldım hem 100 geri ödeme hem 150 steam kod aldım
    https://black-friday-cashback2021.msi-promotion.com/tr/customer-apply-for-promotion/?country_promotion=61
    Bu kısımda en alttan ilerleyebilirsin eğer ürünü kaydettiysen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M S G -- 20 Kasım 2021; 5:17:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • M S G kullanıcısına yanıt

Link için çok teşekkürler, bir türlü bu sayfaya ulaşamamıştım. 14 gün sonra mı yaptınız siz de yoksa hemen yaptığınızda da oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heartseeker -- 20 Kasım 2021; 5:29:40 >
  • Heartseeker kullanıcısına yanıt
    15 gün sonra yaptım şartlarıda bu şekilde iade sürecinin ortadan kalkması gerekiyor faydalanabilmen için . Bu arada steam kodunuda almayı unutma 150 tl veriyor normalde gözükmüyor ama faydalanabiliyorsun onada msi profiline tıklayıp shot out yazan kısımdan ulaşarak en alttan başvurabilirsin . Takıldığın bir yer olursa mesajda atabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M S G -- 20 Kasım 2021; 5:21:48 >

Yanıtlarınız yeterince açıklayıcı ve anlaşılır hocam, yardımınız için teşekkür ederim. BEDAVA MSI MAG CORELIQUID R ve MPG CORELIQUID K Serisi Yükseltme Kiti 

• Yukarıdaki mail adresi yanlış, doğrusu bilgi@servispoint.com

• Evet neden öyle yazmışım anlam veremedim , düzelttim :) öyle bir firmada var galiba araştırıken aklım onda kalmış olabilir yada ingilizcesi , neyse..

Bu arada kayıt alacağız dediler ama henüz ses seda yok .Yurtdışından mı gelecek acaba bilemiyorum.

• Lakin mesajım değişmemeiş görünüyor ya benim pc de bi sıkıntı var veyahut zaten çöp olan forum iyice çöp oldu.

Desene yanlış yere attık bende neden cevap gelmedi diyorum 🤣

• 2 gün önce mail attım doğru yere. bugün elime ulaştı irsaliyede msi fan yazıyor 🤣

• Bir şey merak ediyorum bu buyback kampanyalarından sonra ürünü iade edince bir sıkıntı çıkıyor mu? 1 şubata kadar iade sürem var fanı biraz gürültülü gibi geldi güç kaynağının.

Biz ilk mail atanız daha gelmedi , dün herşey yolundamı diye bir mail daha döşendim.Hemen kargoya verilmiş.

Benim elime ulaşalı 1 haftayı geçti hocam sizin yazışmalardan görüpte doğru yere mail atınca hemen ertesi gün mail akabinde kargo verildi

Ben yanlış yere falan mail atmadım , sadece foruma yazarken bir hata olmuştu , saolsun arkadaş uyarınca düzelttim.Şimdi 360r lerde geldi 2 adet.Onlar içinde başvuracağım karışıklık olmasın diye bekliyorum.Tamamen birilerinin işini yapmaması.Bu arada siz seri numarası atarken ürün fotoğrafı attınız mı ?

İade kampanyası için evet gönderdim braket ve shot out için göndermedim fotoğraf

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.