Şimdi Ara

Bedava olmayan facebook xd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook girmek için gerekli wap ayarlarını filan uyguladıktan sonra girdm face'e ama çıktıktan sonra 8 kontör gittiğini farkettm. hergün gitcekmi böyle bişey yaparsam geçermi bilgisi olan varsa söylerse sevnrm. Şimdiden tşkrler. Avea'dan turkcell'e geçmiştm 2 ay önce filan bi alakası varmı acaba ?

• Facebook'un bedava olabilmesi için gençturkcell'li olman lazım! Sen gençturkcell'li misin?
  • Bağlantı turkcell internet mi turkcell wap mi seçiyorsun.
  • genc tarife işte. Turkcell WAP.
  • tarayıcın ne?
  • evet turkcell keyfine göre alıyor ücret dün 150 kontör yükledim birden 147 kalmış 3 e 5 e ses çıkarmıyoruz diye sömürüyo şerefsizler anlamadım gitti facebooktada anasayfa ücretsiz sadece diğerlerinden 2 kontr gidiyo sürekli bişe yapıyolar içine ediyolar yine,gençtarifeliyim gençturkcellliyim turkcell internet ve trkcell gprs ilede denedim kontör alıyorlar
  • Tarayıcı ile girmeyin birde m.facebook.com'a girin yani www olmasın!
  • gençtürkcell'li olup olmadığını kontrol et. genç tarifeliyim demişsin. genç tarife ile gençtürkcell farklı bir şeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darülmendep

Tarayıcı ile girmeyin birde m.facebook.com'a girin yani www olmasın!

http://www.facebook.com ile giriodu deiştirdim m.facebook.com yaptm inş olr.

Edit: oldu heralde girdim çıktım kontör filan gitmedi (: çok tşkrler^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbli69 -- 29 Ocak 2010; 11:37:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.