Şimdi Ara

Bedava ön muhasebe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ücretsiz çok kullanışlı bir muhasebe programı öneriyorum.
    Oldukça yetenekli ve uzun yıllardır kullanılıyor. Kullanımı oldukça kolay ve zahmetsiz.
    Yükleyin ve kullanın emin olun ücretsiz olduğuna şaşıracaksınız.

Tanıtım videosu ve yükleme dosyasına buradan ulaşabilirsiniz.
    Bedava ön muhasebe
    www.fornext.com.tr
    Ücretsiz Ön Muhasebe Programı | Fornext Yazılım
    https://www.fornext.com.tr/ucretsiz-on-muhasebe-programi

• Hayırlı olsun proğramınızı denemeye başladım merakımdan en azından nasıl olduğunu gözlemlemek için, öncede kullandığımız ücretsiz proğram var ama malum bazı yönletden kısıtlamalarda var ve hangisi ne konuda iyi bu bizim için önemli, evet küçük işletmeler için önemli bir imkan ücretsiz ön muhasebe proğramı herkesin işine yarar, fazla muhasebe özelliklerini zaten herkesin ücretli muhasebecileri yapar böylece herkes işini görmüş olur, ücretli ünlü muhasebe proğramlarının adı yazarak şikayetvar a bakın okuyun şikayetler var ve para her şeyi çözmüyor, Dua bazen paradan önemli başarılar dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proğram güzel iş görür, 1980 pixel ekran kullanırken yazılar baya küçük boyutda kalıyor bunu bir numara artırmanız mümkün olsa, mesela mevcutu 10 ise 12 olsa iyi olur az irileşsin görme kolay olsun

Fatura tasarımına imkan veriyor , diğer yazdırılacaklarada imkan verebilir bakarız, yedekleme al ver var çok iyi, ön muhasebe için pratik böyle broğram iyidir, çok kapsamlı ücretli bazı proğramların videolarını izleyin bir stok cari girmek kaydetmek fatura kesmek için 30 tuşa basmanız gerek labirent gibi, bunda ise üç beş tuşda yaparsın çok iyi gerekli bazı eklentileride eklerseniz memmun oluruz, efatura şartı adet başınamı yıllık toplammı bilmiyorum ama, 5000 e kadar düşmüş sisteme eklenmesi gerekir
    Bedava ön muhasebe

Verim Free kullanırken tasarladığınız fatura ve form çeşitleri dosyasını bunun formlar klasörüne atarsanız çalışır

Kredi kartı ile ödenmiştir ibaresi açıklamaya yazmak mümkün ama proğramda fatura düzenlerken bir tıkda seçme imkanı yapılırsa iyi olacak zaman kazanmak lazım sadece bu lazım, başka şey seçmek gerekmez

proğramı üreten geliştirecek olan arkadaşlara teşekkür ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 7 Kasım 2019; 16:25:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ücretsiz olan kısımlarıyla küçük bir firmanın temel ihtiyaçlarına yeterli gözüküyor. Tavsiye edilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.