Şimdi Ara

Aynı Anda Hem Elektrik-Elektronik müh. hem de Bilgisayar Programcılığı(Ön Lisans) Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni bilen bilir. Şuan Elektrik-Elektronik Mühendisliği 1. sınıfım. İzmir'de 100 bin sıralamalı bir fakültede okuyorum. Aslında Elektrikten ziyade Bilgisayar tarafına daha fazla yatkınlığım, ilgim var.

Bu sene tekrar bir çalışma icra etmeden YKS'ye gireceğim. İkincil bölüm olarak Dokuz Eylül Bilgisayar Programcılığı uzaktan eğitim lisansına kaydolmak istiyorum.

Bu ikinci diplomanın bana iş hayatında bana faydası olacağını düşünüyorum. Sizce iki bölüm okurken çok zorlanır mıyım? Tekrar söylüyorum: ikincil olarak kaydolmak istediğim bilgisayar programcılığı 2 senelik ve uzaktan eğitim programı.

Sizin bu husus hakkında fikirlerinizi alabilir miyim değerli arkadaşlar?

• Up
  • s*ktir et uğraşmaya değmez.güncel piyasada o diplomanın hiçbir değeri kalmadı

amacın biraz da olsa bilgi edinmekse sana telegram linki atayım udemy kurslarını beleşe kullan

• Bence de kayıt olmak yerine boş zamanlarında kendin yazılım ile uğraşabilirsin.
    İnternet
  • eem okuyacaksan izmirde okuma gel buralara koü öneririm
  • bilgisayar programciligi diplomasi bi isine yaramaz.

• Bana atsana pls.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sınava girmeden de okuyabilirsin
  • Bir şeyler kapmaya bak bizim bakkalın aöf diploma koleksiyonu var
  • Bildiğim kadarıyla (neredeyse eminim) böyle bir şey mümkün değil. İkinci üniversite kapsamında uzaktan öğretim değil açıköğretim bölümlerine kaydolabilirsin. Onlar için de sınava gerek yok. Başvurman yeter. Ama mantıklı bence.
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    yanlış bilion önlisans örgüne bile kaydırabiliyorsun
  • hocam bana atabilirseniz çok mutlu olurum

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Öyleymiş. Sağol düzelttiğin için.
  • Google > Anadolu üniversitesi sınavsız ikinci üniversite > enter
  • hocam kombin olayını anladım da bi yarar katmaz. ee diploması zaten yeteri kadar iş görüyor ülkede. bilgisayar ile yandal yapsan (varsa okulunda böyle program) daha çok yararı olur.

iyiyim bu arada okul koşuşturmacası derken foruma uğrayamadım. yılda bir iki defa bakınıp çıkıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurtçu Restrop -- 21 Mayıs 2023; 12:5:40 >
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    ne demek hocam iyi forumlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.