Valla ben laplace, ters laplace ve Schrödinger denklemi olaylarında (ders geçme avantajı(!) ile) 3 ve dördüncü sınıfı karşık alırken asıl hobim olan panel, konferans, tiyatro, heavy metal grubu kurmak vb arasında bir dönemde her şeye yeten zekamda bir çorba başladı. Sonra toparlayamdım bir 10-15 sene kadar :)) Umarım senin zekan güvendiğin kadardır. En azından sınırlarını iyi çizen bir zekadır. Başarılar dilerim. Umarım hakkından gelirsin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşilmişik -- 22 Mayıs 2023; 23:21:58 > |
Aynı Anda Hem Elektrik-Elektronik müh. hem de Bilgisayar Programcılığı(Ön Lisans) Okumak (3. sayfa)
-
-
dediğini ben yaptım Marmara Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 4.Sınıf öğrencisiyim şu an. 2.Sınıftayken Marmara'da Bilgisayar Programcılığı uzaktan eğitime girdim 3.Sınıfta yani Temmuz 2022'de bölüm birincisi olarak mezun oldum lisede de bilişim okumuştum bilmediğim hiçbir şey öğrenmedim zaten web developer olarak çalışıyorum şu sıralar stajlarımda da normal başvurularda da hiçbir işverenin umrunda olmadı bilgisayar programcılığı diploması
-
özelden mesajınıza cevap vermeye çalıştım ancak bu üye özelden mesaj almıyor uyarısıyla karşılaştım yanıtım:
yani hocam sana şöyle söyliyim uğraşmayı seviyorum dersen bu bölümü okumayı bir hobi gibi görüp okuyacaksan okunabilir zevkli ancak bir şey öğrenme konusunda çok bir şey bekleme dediğim gibi ben lisede yazılım okuduğum için şu anda da yazılımcı olarak çalıştığım ve eemle ortak dersler vardı çok kolaydı benim için okuması hem eem 3.sınıfı okuyodum hem aynı zamanda part time çalışıyodum hem de bu bölümü okuyodum eğlenceliydi yani 3.57 ortalamayla bitirdim. Ama işverende hiçbir karşılığı yok gördüğüm kadarıyla dgs giricem bu sene yine marmarada falan bilg mühe tamamlamayı düşünüyorum yazılım sektöründe ilerlemek istiyorsan bu bölüme değil udemyden kurs alıp bol bol proje yapmaya bak
-
Hocam madem EE bitiriyorsunuz ve programcılık da bitirdiniz, hatta hali hazırda yazılım işi de yapıyorsunuz, yine de bilgisayar mühendisliği diplomasının gerekli olduğunu düşünüyor musunuz? İşlerde bu konuda çok talep veya kısıtlamayla mı karşılaştınız, EE diploması + programcılık bile yeterli gelmiyor mu? Kendi yaptığınız ve tavsiyeniz birbiriyle çakışıyor o yüzden soruyorum, ilerlemek için proje lazım derken siz 3. diplomayı almaya bakıyorsunuz.
-
Gerekli olmasından ziyade hobisine okuyacağım ben hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X