< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Aynı Anda Hem Elektrik-Elektronik müh. hem de Bilgisayar Programcılığı(Ön Lisans) Okumak (2. sayfa)
-
-
Ben onu bir araştırayım. Teşekkürler akıl verdiğin için.
-
bakırçayda mısın sen?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet
-
Birde ben salak gibi üstten alakasız bir dersi alıp kalmıştım ondan. O sebeple yan dal başvurumu kabul etmezler benim büyük olasılıkla.
-
2 senelik lisans'da okulu bitirdikten sonra bile DGS alternatifin var. Malum DGS ortaokul sınavından hallice bir sınav. Onda çok rahat Ege Ceng'e felan geçebilirsin.
-
Sınavsız ikinci üniversite başvursunun nasıl bir prosedürü var. Bilen biri yazabilir mi?
-
Google'da araştırınca Anadolu üni ve İstanbul Üni bu hakkı sunuyormuş. Dokuz Eylül'de böyle bir işleyiş hakkında bir bilgi görmedim.
-
Hocam Anadolu AÖF ve İstanbul üni AUZEF var ikinci üniversite. Ama öğretici olmaz yani. Onun yerine udemy yardır daha iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Udemy'den ben de istifade ediyorum ancak hiçbir işveren; "senin diploman yok ama Udemy dinlemişsin gel seni işe alalım." demez. Diploma da şart.
-
Ha işveren sana açıktan okumuşsun gel seni işe alalım diyor yani :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeynmanSverdlov -- 21 Mayıs 2023; 12:40:27 >
Üninin kendi sitesinde kayıt tarihinde kayıtlar açılıyor. Oradan.
Sen burdakilere bakma aöf bilgisayar programcılığına kaydol beğenmezsen bırakırsın, zaten hızlıca bitirirsin türk dili tarih vs gibi ortak dersler saydırılıyor. Udemy bootcamp vs de alabilirsin yanına aöf de okuyabilirsin bi engel yok. O yüzden aöfe kaydol beğenmezsen bırakırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpereNN7 -- 21 Mayıs 2023; 12:58:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ikinci üni ile açıktan okumanın patron gözünde farkı olduğuna da inanıyorsun yani :D
Ne hikmetse bu ikinci öğretim veren üniler açık öğretim de açmışlar program. Hay Allah tesadüf
bakırcay uni itü odtü ve ytüden sonra en iyi uni.
kocaeli marmara saü gibi ünilerden de daha iyidir 👍🏼
Birinci sınıfa başlarken bilgisayar programcılığı da okumaya başladıysan ne ala. Öbür türlü 3. sınıfta elektronik mühendisliğini seçip asıl meslek dersleri kazık zorluğunda gelmeye başladığında kolaycılık yapıp bölümü komple bırakıp programcılık ile yetinebilirsin.
Elektronik mühendisliği zor ve hayata bakış açın dahil tüm yaşam biçimini etkileyen bir meslek. Onlarca hatta belki yüze varan alt uzmanlığı var. Herhangi bir alt dalı bilgisayar mimarisini hacker boyutunda öğrenebilirsin.
Bence 3. sınıfı görmeden paralel bir eğitim alma. Dördüncü sınıf ise üçten bin beter. Belki sonra programcılık oku.
-
O link bana da gelir mi hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X