Tıp Kaç K Kapatır Anket
Zeki Arkadaş Bulma Yolları
Forumdaşlar bıktım aşırı yipratti beni bu salak salak triplerden ve davranislardan. Zekasi yuksek olan ama sadece Iq degil Eqsu da yuksek arkadas ariyorum. Onlineda ve gercek hayatta nasil bulabilirim
* Yaklaşık olarak 3 kat
Kaynak: https://hekimsen.org/gonderiler/gonderi/detay/memur-maas-zammi-ve-fazla-mesai-ucreti-hakkinda/479 (15.05.2023 tarihli)
Dün durup dururken linkedinden dogrulama kodu geldi telefonuma. Ben de linkedin sifremi degistirdim ve 2 faktorlu doğrulamaya gectim. Uygulamaya giremedim bugün, hesabım kısıtlanmış ve kimlik fotoğrafı istedi. Yükledim ve inceleyeceğiz mesajı geldi şu an giremiyorum. Yardımm
Düşünceleriniz?
(Bu sene için sormuyorum)
Lütfen troll cevaplar yerine seçtiğiniz seçeneğin sebebini açıklayabilir misiniz? Böylece özgür ve seviyeli bir fikir aktarma ortamı yaratalım.
Çözebilen Yok Mu? Zor Soru
KOŞULLU OLASILIK
Ortalamanız Kaç Şu An?
1. Donem 2 idi ve 1 tane kaldigim 2 tane Dc dersim vardi. Online yaradi, 2. Dönem sadece 3 olacakken birinci dönemden dolayı 2,5 🥲
-Mühendislik Stajını yapacağım yer fazla küçük ve sistemleri daha oturmamış. 1 Aylık stajdan sonra belli olurmuş alacağım ücret.
-Commercial [Uluslararası Ticaret] Stajında sırayla commercial alanındaki bütün departmanlarda staj yapacağımı ve ileride daha kapsamlı olan yönetici yetiştirme programına alınabilme olasılığımın olduğunu söylediler. Daha ücret konuşmadık. Danimarka ortağı bir firma
GİRENLERİN ÇOK AZI ANKETTE OY KULLANMIŞ, ÜZÜCÜ:(
.
DH EN AKTİF FORUM HANGİSİ?
SORU BAŞLIKTA.
Gittiğim kuyumcu 1gr 24 ayar külçe için 1420TL dedi ve 25'inde 1243TL diyor. Bu fark neden bu kadar fazla hocam 10 20 TL fark olması gerekmez mi normalde? Bankada da aşırı bir makas var yatırım için en karlı nasıl alınmalı hocalarım?
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 275
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 26.902 (Bu ay: 813)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 100 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar