Şimdi Ara

Linkedin Hesabım Kısıtlandı Giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün durup dururken linkedinden dogrulama kodu geldi telefonuma. Ben de linkedin sifremi degistirdim ve 2 faktorlu doğrulamaya gectim. Uygulamaya giremedim bugün, hesabım kısıtlanmış ve kimlik fotoğrafı istedi. Yükledim ve inceleyeceğiz mesajı geldi şu an giremiyorum. Yardımm

• Yapay Zekanın Yanıtı

LinkedIn Hesabınız Kısıtlandı: Nedenler ve Çözümler

LinkedIn hesabınızın "hesabınıza erişim geçici olarak kısıtlanmıştır" mesajıyla kısıtlandığını fark ettiyseniz, bunun birkaç nedeni olabilir.

LinkedIn Hesap Kısıtlaması Nedenleri

• Sahte veya yanıltıcı hesap oluşturma
    • Spam veya istenmeyen içerik paylaşma
    • Diğer kullanıcıları taciz etme veya tehdit etme
    • LinkedIn Topluluk Kurallarını ihlal etme

LinkedIn Hesap Kısıtlaması Ne Zaman Kalkar?

Kısıtlamanın süresi, ihlalin ciddiyetine bağlı olarak değişir. Bazı durumlarda kısıtlama birkaç saat içinde kaldırılabilirken, diğer durumlarda birkaç hafta veya hatta kalıcı olabilir.

LinkedIn Kısıtlanan Hesap Nasıl Açılır?

Hesabınızın kısıtlanmasının nedenini belirledikten sonra, kısıtlamayı kaldırmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• İtiraz Gönderin: LinkedIn'e yanlışlıkla kısıtlandığınızı belirten bir itiraz gönderebilirsiniz.
    • Hesabınızı İnceleyin: Neden kısıtlandığınıza dair ipuçları arayın ve ihlalleri düzeltin.
    • Topluluk Kurallarını Gözden Geçirin: LinkedIn Topluluk Kurallarını gözden geçirin ve bunlara uyduğunuzdan emin olun.
    • Sabırlı Olun: İtirazınızın işleme alınması ve hesabınızın kısıtlamasının kaldırılması zaman alabilir.

Hesabınızın kısıtlandığını düşünüyorsanız ancak nedenini bilmiyorsanız, LinkedIn Destek ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Not:

• LinkedIn hesabınızın kısıtlanması ciddi bir konudur ve ihlal yapmaya devam ederseniz hesabınız kalıcı olarak kapatılabilir.
    • Kısıtlamadaki herhangi bir değişiklik hakkında LinkedIn'den doğrudan bilgilendirileceksiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İlginçtir bana da doğrulama kodu geldi ve ben de aynı şekilde şifre değiştirdim.
    Fakat benim hesabım normal duruyor.
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt

2 faktörlü doğrulamadan mı kaynaklanıyor diyeceğim ama e devlette de kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım düne kadar. Hatalı bilgi de yazmadım hiç.

• bunu yaşamış olan veya bilgisi olan yok mu

• baya bi emek vermiştim hesaba yazık olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinifinsessizii -- 8 Temmuz 2023; 17:51:3 >
  • şikayetvarda bazı kişilerin hesabını kimliği doğru yükledikleri halde geri vermemişler umarım böyle bir durum olmaz

• Up up

• Hesap açıyorum açar açmaz hesap kısıtlanıyor, yeni numara yeni mail ile denedim yine açılır açılmaz kısıtlı açılıyor sebebini anlayamadım

• traygamor kullanıcısına yanıt

Hocam sizin durum da kötü neden acaba

• bulamadım sebebini, ticket attım 2 haftayı geçti fakat cevap gelmedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.