Dün durup dururken linkedinden dogrulama kodu geldi telefonuma. Ben de linkedin sifremi degistirdim ve 2 faktorlu doğrulamaya gectim. Uygulamaya giremedim bugün, hesabım kısıtlanmış ve kimlik fotoğrafı istedi. Yükledim ve inceleyeceğiz mesajı geldi şu an giremiyorum. Yardımm |
LinkedIn Hesabınız Kısıtlandı: Nedenler ve Çözümler
LinkedIn hesabınızın "hesabınıza erişim geçici olarak kısıtlanmıştır" mesajıyla kısıtlandığını fark ettiyseniz, bunun birkaç nedeni olabilir.
LinkedIn Hesap Kısıtlaması Nedenleri
- Sahte veya yanıltıcı hesap oluşturma
- Spam veya istenmeyen içerik paylaşma
- Diğer kullanıcıları taciz etme veya tehdit etme
- LinkedIn Topluluk Kurallarını ihlal etme
LinkedIn Hesap Kısıtlaması Ne Zaman Kalkar?
Kısıtlamanın süresi, ihlalin ciddiyetine bağlı olarak değişir. Bazı durumlarda kısıtlama birkaç saat içinde kaldırılabilirken, diğer durumlarda birkaç hafta veya hatta kalıcı olabilir.
LinkedIn Kısıtlanan Hesap Nasıl Açılır?
Hesabınızın kısıtlanmasının nedenini belirledikten sonra, kısıtlamayı kaldırmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- İtiraz Gönderin: LinkedIn'e yanlışlıkla kısıtlandığınızı belirten bir itiraz gönderebilirsiniz.
- Hesabınızı İnceleyin: Neden kısıtlandığınıza dair ipuçları arayın ve ihlalleri düzeltin.
- Topluluk Kurallarını Gözden Geçirin: LinkedIn Topluluk Kurallarını gözden geçirin ve bunlara uyduğunuzdan emin olun.
- Sabırlı Olun: İtirazınızın işleme alınması ve hesabınızın kısıtlamasının kaldırılması zaman alabilir.
Hesabınızın kısıtlandığını düşünüyorsanız ancak nedenini bilmiyorsanız, LinkedIn Destek ile iletişime geçebilirsiniz.
Önemli Not:
- LinkedIn hesabınızın kısıtlanması ciddi bir konudur ve ihlal yapmaya devam ederseniz hesabınız kalıcı olarak kapatılabilir.
- Kısıtlamadaki herhangi bir değişiklik hakkında LinkedIn'den doğrudan bilgilendirileceksiniz.