Şimdi Ara

Puan Yayınları Denemesi Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba, kardeşime deneme alacağım;
    www.kitapyurdu.com
    TYT Türkçe Soru Analizli 10+1 Deneme - Kollektif | kitapyurdu.com
    https://www.kitapyurdu.com/kitap/tyt-turkce-soru-analizli-101-deneme/490555.html

Bu yayınevinin denemeleri nasıldır? Önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendomen -- 3 Mayıs 2019; 11:15:33 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Puan Yayınları Denemesi: Kapsamlı Bir Bakış

Puan Yayınları Denemeleri, Tyt sınavına hazırlanan öğrenciler arasında oldukça popüler bir kaynaktır. Bu denemelerin zorluk derecesi, kapsamı ve kalitesi hakkında daha fazla bilgi edinmek mi istiyorsun? İşte bilmen gerekenler:

Zorluk Derecesi:

Puan Yayınları Denemesi'nin zorluk derecesi, gerçek Tyt sınavına oldukça yakındır. Sorular, öğrencileri farklı düşünme becerilerini kullanmaya zorlayan karmaşık ve analiz gerektirendir. Bu nedenle, bu denemeleri çözerek sınavdaki zorluklara alışabilir ve kendine güvenini artırabilirsin.

Kapsam:

Puan Yayınları Denemesi, Tyt müfredatındaki tüm konuları kapsar. Denemelerde, Türkçe, Matematik, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri olmak üzere dört ana bölüm yer alır. Her bölüm, ilgili konulardan çeşitli sorular içerir ve sınavın kapsamını tam olarak yansıtır.

Kalite:

Puan Yayınları Denemesi, deneyimli eğitimciler tarafından hazırlanır ve yüksek kalite standartlarında oluşturulur. Sorular net, anlaşılır ve sınav formatına uygundur. Ayrıca, denemelerdeki cevap anahtarı detaylı ve kapsamlıdır, böylece doğru ve yanlış cevaplarını kolayca anlayabilirsin.

Kullanım:

Puan Yayınları Denemesi'ni düzenli olarak çözmek, Tyt sınavına hazırlıkta oldukça faydalıdır. Bu denemeler, eksiklerini belirlemene, zaman yönetimini geliştirmene ve sınav koşullarına alışmana yardımcı olur. Deneme sonuçlarını analiz ederek, güçlü ve zayıf yönlerini tespit edebilir ve buna göre çalışmana odaklanabilirsin.

Genel olarak, Puan Yayınları Denemesi, Tyt sınavına hazırlanırken kullanabileceğin değerli bir kaynaktır. Zorluk derecesi, kapsamı ve kalitesi sayesinde sınavdaki başarı şansını artırabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çözmedim 12'de iyiydi soruları düşünmekten çözecek vakit bulamadım da 15-20 net için bence fazla bi deneme gereksiz yani seviyeyi koruma ve arttırma için iyi olabilir 35+

edit: Matını kastettim türkçesini duymadım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DB0D4E4B -- 2 Mayıs 2019; 13:6:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DB0D4E4B

Çözmedim 12'de iyiydi soruları düşünmekten çözecek vakit bulamadım da 15-20 net için bence fazla bi deneme gereksiz yani seviyeyi koruma ve arttırma için iyi olabilir 35+

edit: Matını kastettim türkçesini duymadım :D
    Hocam dediğim gibi antremanlarla matematik-2 kitabını da bitirirse matematik de 15-20 net yapacak seviyeye gelir mi?
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    Hocam antreman falan onları atın çöpe bu seneye hazırlanıyosa şu kalan azıcık vakitte deneme çözsün yoksa hiçbiri yetişmez. Zaman çok daraldığı için şimdi konu konu giderse muhtemelen denemeleri yetiştiremicek ve çözdüğü kitaplardan da kesin net artacak diye bi kaide de yok ben analitik çözecektim vazgeçtim integralde apotemiyi alana kadar çözüp bıraktım yanlış strateji izledim. Özetle şu kısa zamanda sadece deneme çözüp öğrensin kitapları kaldırın bana göre. Yine de size kalmış ama yanlış stratejiden 1 senede 0 gelişme kaydettim nedenlerini ve sonuçlarını acı bi şekilde görmüş oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DB0D4E4B

Hocam antreman falan onları atın çöpe bu seneye hazırlanıyosa şu kalan azıcık vakitte deneme çözsün yoksa hiçbiri yetişmez. Zaman çok daraldığı için şimdi konu konu giderse muhtemelen denemeleri yetiştiremicek ve çözdüğü kitaplardan da kesin net artacak diye bi kaide de yok ben analitik çözecektim vazgeçtim integralde apotemiyi alana kadar çözüp bıraktım yanlış strateji izledim. Özetle şu kısa zamanda sadece deneme çözüp öğrensin kitapları kaldırın bana göre. Yine de size kalmış ama yanlış stratejiden 1 senede 0 gelişme kaydettim nedenlerini ve sonuçlarını acı bi şekilde görmüş oldum
    Hocam ama o soruları çözecek seviyede değil ki şuan, nasıl çözebilir denemede? Problem çözecek seviyeye gelebilir mi?

• Up
  • Çok kötü kesinlikle alma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asitsiz

Çok kötü kesinlikle alma
    Neden?
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    Aşırı basit ve tyt formatından uzak en azından kurumsalı böyleydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.