* Yaklaşık olarak 3 kat Kaynak: https://hekimsen.org/gonderiler/gonderi/detay/memur-maas-zammi-ve-fazla-mesai-ucreti-hakkinda/479 (15.05.2023 tarihli) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinifinsessizii -- 19 Temmuz 2023; 1:29:57 > |
Doktorların Mesai Ücretinin İşçilerden 3 Kat Az Olması
-
-
atma o zehirli oku hoca
-
Ben aldigimiz ucretsiz egitimde yapilan egitim kesintisi gibi dusunuyorum, zorunlu görev sonrasi ucu açık. Bu meslek para icin yapilacak meslek değil zaten. Yüksek özveri istiyor. -
bu meslekte düz doktor kalabilmek zaten bence çok zor. bi de böyle bi fakülte bitirip yapmak saçma mantık olarak. diğer türlüsü de 30unda hala çok meraklıysan okumaya fena para kazanırsın veya kendi yerini açabilirsen -
su anda iscilerin maasi cogu muhendisten fazla -
doktorlar adam akıllı grev yapabilse(acil yeşil alanın da dahil oldugu bir grev) böyle bir durum olmaz da işte alayı korkak oldugu için kölelik duzenıne ses çıkaramıyorlar
-
Up
-
forumda konuları gizleyebilmek için anahtar kelime gibi bi olay var mı atıyorum maaş ücret tıp doktor vs
-
Bu ucretler hic adil degil. Adalet yerini bulmalı hocam
-
Skskjsj
-
Hocam yapılan şey tamamen siyasi bugün doktorların çoğu muhalif. Muhaliflerden cukkaladağı parayı kendisine oy veren işçilere akıtıyor ki kendisine oy versin olay tamamen bundan ibaret.
-
Emeklilere parayi akitip hatta 40 yasindakileri bile emekli yapip ve oyu alamadigi z kusagina yani ogrencilere zırnık vermemesi bu durumu doğruluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinifinsessizii -- 19 Temmuz 2023; 1:30:52 > -
boşver anlamazlar, milyonerim ben, yalancıyım.
-
2 senelik doktor milyoner olabilir. 60 x 24 = 1440
güzel para
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
atma o zehirli oku hoca |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X