< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 14 Kasım 2023; 1:16:50 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 14 Kasım 2023; 1:16:50 > |
Forum kültürüne uygun, medeni insan gibi, hepimiz için, doğruyu bulmak amacıyla foruma giriyorum, ama karşıma hep tartışma kültüründen uzak , bencil, ne yaptığını bilmeyen veya bir bedel karşılığı forumda boy gösteren birileri çıkıyor. 1986 yılından beri çalışma dönemimde bir çok hükumet ve yönetici geldi, geçti, ama hiçbiri Türkiye Cumhuriyetini günümüzdeki konuma getirmedi. Halkımız hiç bu kadar mutsuz, umursamaz olmadı, gelecek kaygısı ve güvenlik kaygısı taşımadı. Halkın çoğunluğu korku içinde, ortalık çıkar amaçlı trollere kalmış, milyonlarca emekli, hakkımızı bile arayamayacak kadar aciz duruma düşmüşüz. Sonuç olarak; kendimiz ettik, kendimiz bulduk, ağlamanın faydası yok.
|
kardeş boşuna bunlara laf anlatmaya çalışma ,ben bu üyeyi de bloklamışım ve maaşlı parti elemanı diye not almışım :)
ülke gündemi bölümü bunlarla kaynıyor ve hepsi standart sözleri kopyala yapıştır usulü çalışıyor sorsan daha 20 yaşında bile değildir ama söze "eskiden" diyerek başlar bunların bazıları 2001 yılındaki krizde ekmeğin karneye bağlandığını dahi iddia eder ,ömründe bir gün dahi çalışmamıştır lakin bilmedikleri konu yoktur :) blokla geç |
Reel enflasyon %50'yi geçmiş, yapılan zam %10 ama sen diyorsun ki buna da şükret çünkü maaşını zamanında alıyorsun...
Bir şeyler yazardım ama alacağım ilk cezada forum üyeliğim daimi olarak kapanacak. |
Milletin emeklisi sırtında çantayla ülke ülke gezsin biz yanımızda dedelerle banka kuyruklarında promosyon kovalayalım.. hak mı bu şimdi
|
Katkısız, doğal, organik promosyon tablosu |
Arkadaşlar Emeklilik 2008 de kaldırıldı bu verilen para açlıktan ölmeyelim ekmek su alabilelim diye verilen sosyal yardım zamanla taban üstü maaş alanda hiç kalmıyacak.
emeklilik sadece Milletvekilleri için devam ediyor. |
Boş boş konuşma
Devlet olaya el atmadan böyle kmh otomatik ödeme vs yoktu İnsanımızın eğitim seviyesi belli Teknoloji kullanım kapasitesi belli Emeklilerin yaş durumu belli Bu insanlara bunları dayatmak ayıptır ayıp Bunu savunup durmayın |
Başlık ‘EMEKLİ NAAŞI ‘ olarak düzenlenmeli
|
Mesele şuki, neden benden daha fazla prim tahsil ettin madem çiftçi bağkuru ödeyen adamla aynı maaşı bağlayacaktın. Çiftçi 150 prim öderken benim maaşımdan 1000 lira kesiliyordu.
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |