Şimdi Ara

Kuyumcuda Piyasadan 180 TL Fazla Altın Satılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gittiğim kuyumcu 1gr 24 ayar külçe için 1420TL dedi ve 25'inde 1243TL diyor. Bu fark neden bu kadar fazla hocam 10 20 TL fark olması gerekmez mi normalde? Bankada da aşırı bir makas var yatırım için en karlı nasıl alınmalı hocalarım?

• Alamazsın daha ucuza haftasonu piyasalar kapalı kur makas hep açılır. Ancak hafta içleri de genelde makas çok sebebi ekonomik belirsizlik haliyle insanlar ne olacağını kestiremiyor ytd.

• Senden alırken de ona göre alıyor sıkıntı kuyumcuda değil 2 li dolar kurunda. Bankadan da almaya çalışsan aynı fiyatla karşılaşırsın.

• Hafta sonu alınmaz zaten hafta içi aldım hocam da peki altın almayalım mı nasıl yatırım yapalım daha fazla kar için şu dönemlerde malum tlde enflasyondan eriyor para

• Sinifinsessizii kullanıcısına yanıt

Boşver altınla zaten makasa gelene kadar iflahın kurur paranı direk harca yaşın kaç bilmiyorum ama ihtiyacın varsa telefonunu yenile,bilgisayara ekipman al kısacası paranı teknolojiye göm, araba vs. varsa bakımı yaptır bunlar 6 ay içinde dehşet zamlanacak. Yatırım tavsiyesi değildir. 

• Fiziki altın her zaman daha pahalı olur.

Borsaya yatırım yapman senin ve ülkemiz için daha hayırlı olacaktır.
  • Hocam altının yükselme beklentin varsa ancak fiziksel pahalı geldiyse ve borsa oynamak istemiyorsan, altın fonu veya altın sertifikası fonu gibi fonlara yatırım yapabilirsin
  • teşekkürler herkese başka fikri olan hocam varsa merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinifinsessizii -- 1 Haziran 2023; 16:15:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.