Şimdi Ara

Yapay Zeka Mühendisliğinin Bilgisayar Mühendisliğini Geçme İhtimali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Yapay Zeka Mühendisliğinin Bilgisayar Mühendisliğini Geçme İhtimali

(En Son Oy Tarihi: 16.7.2023)
Giriş

(Bu sene için sormuyorum)

Lütfen troll cevaplar yerine seçtiğiniz seçeneğin sebebini açıklayabilir misiniz? Böylece özgür ve seviyeli bir fikir aktarma ortamı yaratalım. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinifinsessizii -- 30 Haziran 2023; 19:26:13 >

• Diğer konuyu silemedim ankete daha çok katilim oluyor

• YZM daha cok ünide açılacak ve yatırımın artacağını düşünüyorum

• bana boş bölüm gibi geliyor. yapay zeka üzerine çalışan kişilere bakıyorum doktorası var. lisans düzeyinde yapay zeka diye bölüm mü açılır :D plastik cerrahi diye bölüm açmak gibi xDDDDDD

• Oğuz Ergin de mümkünatının olduğunu söylemişti bir canlı yayında.

• yaw olum abartıyonuz bu ne ya gidin dısarı cıkın su soruya bak ag
  • İsim daha önemli bence çünkü çoğu kişi bilinçsiz tercih yapıyor itüdeki kontrol otomasyon falan ehbyi nasıl geçemiyorsa yzm de csnin arkasında kalır hep

• İleride teknoloji çok çeşitlenir zamanında cs'nin ee'den ayrıldığı durum gibi olursa belki geçebilir ama sanmıyorum böylr bir şey, çeşitlense bile cs yerini korur çünkü daha özgür seçim olanağı var
  • Bilgisayar mühendisliğinde zaten yapay zeka, yazılım, veri toplama yapar. Bunların her birine ayrı mühendislik uydurmak vakıftaysa ticari, devlette ise saçmalık. Tıpta tercih ederken çocuk doktorluğu bölümü, dahiliye bölümü vs var mı. Tıp okursun TUS a girersin bir alanda uzmanlık yaparsın. Bilgisayar mühendisleri de zaten bu alanların birinde uzmanlaşır.
  • Yok, imkansız, 0. Birkaç seneye 4 senede yapay zeka mühendisi olmaya çalışırken aslında bilgisayar biliminin temelini kaçırdığından bölümün çok da bi olayının olmadığının anlaşılıp gerileyeceğini düşünüyorum. Buna benzer bir başlıkta da yazmıştım zaten, yapay zeka dediğin işte bir şeyler konuşabilmen için cs+yüksek lisans (iyi üniversitelerden) yapmış olmak gerek
  • Mehdem0123 M kullanıcısına yanıt

Hocam içimden geçenleri aktarmışsınız tebrikler. Uzman doktor bir yakınım da benzer cümleleri kurmuştu yapay zeka müh. konusu geçince

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.